|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dječji bicikl bez pedala
27.8.2010 20:19:25   
jp12345
Lijepi poz svima...
Nigdje nisam vidjela da se raspravlja o biciklima bez pedala, a čula sam puno pozitivnih stvari o njima. Ona reklama za TV prodaji mi se čini zanimljiva.. ali cijena mi je astronomska - 500 kuna.... A kad jos kažu kočnica GRATIS puknem od bijesa.
Iskopala sam na stranicama http://kupi-na-akciji.com da u Intersparu ima "Dječji bicikl bez pedala Toto/Pupi, bez pomoćnih kotača, brže i lakše savladavanje vožnje, učenje kontroliranja pokreta i održavanja ravnoteže"  - za 250 kunića.. dakle.. u pola cijene!
Da li  je tko bio tam i uživo ga vidio i isplati li se to uzeti mom malom Joži? user posted image

< Poruku je uredio jp12345 -- 27.8.2010 20:35:49 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dječji bicikl bez pedala
27.8.2010 20:27:58   
maja
lijep pozdrav i dobrodošlauser posted image
Negdje se raspravljalo o tome, pokušat ću ti naći

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu jp12345)
Neposredna veza do poruke: 2
27.8.2010 20:32:31   
maja
http://www.ringeraja.hr/forum/m_139477/mpage_1/key_/tm.htm#139477
http://www.ringeraja.hr/forum/m_348737/mpage_1/key_/tm.htm#348737

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
27.8.2010 20:36:36   
jp12345
Tnx

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
27.8.2010 20:41:24   
jp12345
Onda ispada da je to super cijena? Mislim da je barem na teorijskom planu super koncept.. a ako bic nije skup (a ovaj u Intersparu nije) poslužiti će i drugome (i rodbini)

(Odgovor članu jp12345)
Neposredna veza do poruke: 5
27.8.2010 21:23:57   
pikachu
Baš sam ga nedavno kupila nećaku za rođendan i baš je solidan... Onaj drveni (koji imaš i u dućanima sa biciklama ne samo na TV-u) je malo prenizak tako da ga dijete brzo preraste, a ovaj iz Spara će čini mi se duže poslužiti... Uglavnom, zadovoljna sam i još nisam pljunula hrpu love... user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu jp12345)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!