|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   like a bike
23.2.2009 12:54:16   
Florijan Jakov
user posted image

user posted image

lijepo izgleda ali se meni čini malo preskup....400-500 kn i više?!?!

< Poruku je uredio Renata RR -- 24.2.2009 11:04:08 >

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: like a bike
23.2.2009 13:10:39   
Ruža
Baš nabiju cijene na toj dječjoj opremi..user posted image  A kako to funkcionira? Na odgurivanje ili?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2009 13:20:17   
tikica_69
Ne bi ja dala te novce za to......

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2009 13:24:14   
Florijan Jakov
Ružo, imaš link na kraju prvog posta, tamo je sve lijepo objašnjeno. A istina je da na dječjim stvarima nabrijavaju cijene i to strašno.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
23.2.2009 13:28:50   
Ruža
Puno mi je to, s obzirom da je pitanje koliko će se koristiti time.user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 5
23.2.2009 13:31:35   
tomi
točnije 1350 kn

samo je jedna......................mama

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
23.2.2009 21:15:57   
božica
sviđa mi se crveniuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tomi)
Neposredna veza do poruke: 7
24.2.2009 11:02:43   
Marcus
zanimljiv koncept user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
24.2.2009 11:05:07   
ninolina
ima ga mala od sestrične mi, tako je to šašavo, djete se treba učiti okretati pedale i tako steći ravnotežu a ne ovo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 10
26.2.2009 9:00:34   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Iva Piva
Ne kužim baš smisao, ali možda sam još pospana

dijete se odguruje snagom svojih nogu i na taj način razvija ravnotežu i koordinaciju. samo mi se čini da nije baš za neke duže relacije, eventualno za vozanje oko zgrade, po kvartu i sl. tako da opet ispadne da treba imati i pravi bicikl user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
26.2.2009 9:05:55   
ninolina
E da FJ mislim da je ipak bolji klasični bicikl

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 12
28.2.2009 8:54:16   
anjet
nisam bas covjek od foruma, ali vidim da se u ovoj temi puno nagadja a nitko s iskustvom nije nis napisao.
mi smo bajk kupili sineku s 20 mjeseci i bila je zima pa je zapravo prvu pravu akciju ugledao na 2. rodjendan.

"ima ga mala od sestrične mi, tako je to šašavo, djete se treba učiti okretati pedale i tako steći ravnotežu a ne ovo " --> nije točno, djeca s 2 godine ne mogu spojiti te dvije radnje, ravnoteža je motorička sposobnost, razvija se puno ranije od pedaliranja (motoričke vještine) i razvoj sposobnosti će ga pratiti cijeli zivot.
Nisam kineziolog ali je ovdje jedan lijepo to napisao --> http://www.coolinarika.com/clanak/motoricke-sposobnosti-vs-motoricke-vjestine
Tako da nema smisla ne razvijati nesto sto djete s dvije godine moze - ravnoteza, zato sto ne moze pedalirati s dvije godine.

"dijete se odguruje snagom svojih nogu i na taj način razvija ravnotežu i koordinaciju. samo mi se čini da nije baš za neke duže relacije, eventualno za vozanje oko zgrade, po kvartu i sl. tako da opet ispadne da treba imati i pravi bicikl user posted image " --> ne znam sto vama tocno znaci duza relacija, ali mi se recimo prosecemo, ja pjeske on na bajku, na kraljičinom zdencu (sljeme) sto je u od parkinga do onog restaca i natrag gotovo 3,5 kilometra. Na pol puta se dobro osvjezimo s vodom i nekom klopicom i u autu spava ko beba poslje toga :)
naime, nisam jos niti jednom vidio da on nije mogao prijeci neku relaciju, pa da je to pokvarilo setnju ali naravno, dijete kao dijete, neki puta nece i gotovo.

Imamo jos jednu frendicu koja je kupila svom sinu istog uzrasta i iskustva su 99% slicna.

po mom skromnom mišljenju i iskustvu koncept je izvrstan, koji bajk vam se vise svidja ili si ga mozete priustiti je potpuno nebitno dok got je prihvatljive kvalitete, ali s aspekta motorickog i duhovnog razvoja djeteta, i cisto kao rekvizit za setnju i igru je FAN TA STI CAN - bez ikakve dvojbe najbolja takva igracka koju smo kupili, jer ionako niti nema nista "sportski" orjentirano za uzrast do 5 godina.... I nemojte zaboraviti kacigu :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 13
28.8.2010 0:02:43   
tiha
user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu anjet)
Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2010 6:44:25   
sm_h
mi smo ga dobili za prvi rođendan,sad još stoji u ormaru ali jedva čekam da ga ga počne koristiti.
genijalna,genijalna stvar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!