Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 14:53:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim na HZZO kao i sve ostalo.
< Poruku je uredio cvrčak -- 7.7.2010 14:55:48 >
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:05:10
|
|
|
|
dominik
|
prije 10 godina kad je moja seka bila mama studentica nije dobivala nista, nula...
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:07:22
|
|
|
|
ejmama
|
Koliko ja znam imaju parvo na porodiljni od onog dana kad rode, koja je procedura nemam pojma.
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:16:38
|
|
|
|
mali_f
|
Ja sam bila redovna studentica kada sam otvorila porodiljni, znači ima pravo na naknadu od 1660 kuna mjesečno kroz jednu godinu. Porodiljni se može otvoriti tek nakon poroda na područnom HZZO-u, a od papira se više ne sjećam što treba, neka nazove pa nek joj oni koji tamo rade točno kažu. I da, dijete treba najprije prijaviti na zdravstveno i tek onda može tražiti porodiljnu.
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 18:33:36
|
|
|
|
buduća mamica
|
evo ja to napravila prije 6 mj, naravno da imamo pravo, 1660 kn kroz godinu dana, treba potvrda sa faksa, i papiri tipa rodni list, domovnica, potvrde o prebivalištu i naravno beba mora biti prijavljena na zavod (treba za bebu rodni list), ništa specijalno, bitno je samo da je redovan student majka
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!