|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Visa, Master card. AMEX itd...
19.6.2010 9:05:04   
Bebys
zaba govoris za hr....ja govorim svijetske kartice..jel nisi citala gore...u svedskoj i svim skandinavskim drzava...samo one...a kako ostale...tek mogu misliti... nije prolazna amex karitica...recimo ovako kupnja u trgovinama...nije oznacena amex i strogo se provijerava...uzasno veliku proviziju na nju uzimaju ako s njom kupujes...
ostalo preko internet...kada se kupuje...nece ju uopce uzeti samo neki butici...

dalje npr. turska...visa i master prolaze i pisu svugdje amex nigdje...jel trebam jos sta pisati...

nije bas obiljena kartica na europskom zapadu...dakako zavisi u kojoj drzavi...ali sigurnije je puno puno vise...imati master card i visa card svugdje u svijetu prolaze..nema provizije...osim ako tvoja banka ne uzima za promijenu valute...
user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Visa, Master card. AMEX itd...
19.6.2010 9:05:39   
Bebys
p.s
kredite imas na svaku karticu..i to cak bez kamata prva dva mjeseca...tak da...to nema veze...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!