Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:13:41
|
|
|
|
dominik
|
mislim da to nije moguce ali najbolje ti je nazvati i pitati tamo
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:15:23
|
|
|
|
zaba
|
iskreno,ja se više ne sjećam što piše u tim papirima,ali je definitivno najbolje otići i pitati
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:20:05
|
|
|
|
pula25
|
Znam da ću na kraju to morati napraviti, ali vi ste mi ipak bolje i draže nego one tete tamo kojima je načešće pun k... svega pa kad ih nešto pitaš najčešće ne dobiješ pravi odgovor. Već su me 2 puta zaj...frknule pa sam u zadnji čas saznala i ispravila
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:20:22
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: pula25 Sad mene zanima dali ja mogu dok sam na roditeljskom dopustu raditi na ugovor o djelu ili neki drugi legalan način jer 2600 kn nikako ne pokriva troškove. Ne možeš. I ja to već pitala tj. ja sam pitala za autorski ugovor (ista pašta kao i ugovor o djelu, ali drugo pakovanje ) No, neće ti biti na odmet ako pitaš. Možda naletiš na neku pristojniju žensku koja ti bolje objasni nego meni P.. To isto mi je potvrdila i pravnica firme za koju radim - ne može se ništa (legalno ) dok sam na roditeljskom dopustu.
< Poruku je uredio e_l_p_i -- 4.3.2010 23:21:55 >
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:23:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pula25 Sad mene zanima dali ja mogu dok sam na roditeljskom dopustu raditi na ugovor o djelu ili neki drugi legalan način jer 2600 kn nikako ne pokriva troškove. I još me zanima zna li netko zašto u tom formularu koji se ispunjava nakon porodiljnog piše "zahtjev za nadoknadu plaće"?, kad u stvarnosti isplačuju malo više od državnog minimalca? za ovaj prvi dio - ne možeš...ali taj drugi dio porodiljnog možeš koristiti kad želiš...to bi u biti izgledalo ovako: zaposliš se kod tm pa koristiš porodiljni kako želiš, po jedan mjesec, sve odjednom ili po tri mjeseca ili kako već...uglavnom, ne možeš i ovce i novce (mislim, neš ti novaca, al ajde...)....znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ovo je ipak malo drugačije - oni vide da si zaposlena... meni osobno je najgore u tome što se uvijek kasni mjesec dana, i zato se još nisam oporavila od prvog porodiljnog, a sad sa evo krenula na drugi i tko zna kad ću vidjet plaću.... što se drugog pitanja tiče:
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:25:57
|
|
|
|
dominik
|
znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ako ti prelazi odredjenu svotu novaca zamrzavaju ti mirovinu
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:57:32
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ako ti prelazi odredjenu svotu novaca zamrzavaju ti mirovinu ma ima neka caka, polulegalna - provjereno i isprobano, ali ne kužim ti ja to ...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.3.2010 7:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!