Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 15:49:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam jel dovoljno al ja jedem 3jaja na tjedan
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 17:42:07
|
|
|
|
Ruža
|
Ma FJ djeca provjereno rastu od sladoleda, naranči, prstića o jogurta. Vidi mog Đurca, a ja sam samo po tome tukla, nikakva zdrava prehrana.
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 21:56:16
|
|
|
|
evanda
|
ja sam u trudnoći ustajala svaku noć oko 4 ujutro i pekla si slaninu i jaja... a onda u 6 ujutro po masni burek... sad kad se toga sjetim, bude mi muka... tad mi je jako pasalo...
|
|
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:16:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
zapravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:17:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov zapravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger ..ŠTETA KAJ NEMA VIŠE SLJEMENSKOG...
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:17:32
|
|
|
|
ninolina
|
apravo kad se sjetim moja stara je u drugoj trudnoći imala period kad je jela kolut jegera za doručak ... i od nas 3 ta sestra je najpomaknutija kaj se pameti tiče .. niš, od sutra se bacam na jeger user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: U trudnoći jedite namirnice bogate kolinom 20.1.2010 22:41:02
|
|
|
|
malizia
|
muževljev prijatelj dao nam je veliki pršut, mm kaže uh kada će se ovo pojesti, ja pojela u roku par mjeseci, uj. na tavu s jajima, za ručak i oko 2-3 ure po noći sve otišlo , jednostavno bilo jače od mene, a zato je moj malac tako pametan.,
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!