|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Voda ili sok
20.1.2008 22:40:03   
mirna
Na ovu temu me je navela Tara Nut sa svojim stavom da djeca trebaju piti samo vodu. S čime vi gasite žeđ vašoj djeci? Ja nisam baš tako ekstremna. Moj sin pije najčešće vodu, ali ipak mu ju tu i tam pomješam s malo sokića. Pazim da kupujem samo 100% sokove i ne svakojake mješavine od pića. Voda je najbolja za žeđ, ali i meni tu i tam paše popiti nešto sladko zato u tome ne vidim problema. Za mene je ipak neprihvatljivo da neki roditelji maloj djeci nude cocacolu, fantu i slično. Znam jedan takav primjer gdje dečkić s nepune 2 godine svaki dan pije cocacolu.

< Poruku je uredio mirna -- 20.1.2008 22:54:21 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Voda ili sok
21.1.2008 10:18:43   
firefox
Pozdravuser posted image
Mislim da je najbolje naci sredinu..Moj sin je najvise volio sokove,naravno da sam mu davala i vode koju je nevoljko pio..i zbog toga naravno nisam bila odusevljena.Ja osobno kad se napijem soka,ponekad iza toga trebam popiti i vode jer mi sok nije ugasio zeđ.Mislim da u nicemu ne treba ici iz krajnosti u krajnost-treba naci neku sredinu jer i sokovi imaju vitaminske vrijednosti.Sada kad je malo porastao najvise voli piti vodu.Fantu i takve sokove ne dajem djetetu...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2008 4:13:57   
božica
Potpuno se slažem s tobom firefox da treba naći naći sredinu.user posted image

(Odgovor članu firefox)
Neposredna veza do poruke: 3
20.9.2008 16:03:45   
gugi
Moj pije samo vodu,ponekad mu ponudim voćni sokić i on popije ali odmah traži vode iza toga.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
20.9.2008 16:15:05   
cokolada
moj misek pije hipp caj od rodenja i vodu popije ali nije mu bas fina, sokove nece jedino u zadnje vrijeme hoce kada mu u sokovniku napravim mjesavinu. Inace djeca bi trebala dnevno poiti barem 1 dl soka da zadovolje potrebu za c vitaminom.
Coca colu obozava, ali ju pije jedino u gostima jer mi to doma ne konzumiramo, a skuzio ju je na rockasima malo starijih. U ducanu mi stalno pokazuje, "mama kupi colu", a ja mu kazem "to pijes u gostima".

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
20.9.2008 16:23:44   
gugi
Ja sam zaboravila reći,do godine je i moj pio hipp voćni čaj ili kamilicu ponekad, cjedila sam mu voće u sokovniku,a poslije od godine mu dajem svaki dan voće,pa smatram da mu i netreba sok ali eto opet mu ponekad dam,gazirano ni slučajno,nema još ni dvije godine.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!