Voda ili sok (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Prehrana djece



Poruka


mirna -> Voda ili sok (20.1.2008 22:40:03)

Na ovu temu me je navela Tara Nut sa svojim stavom da djeca trebaju piti samo vodu. S čime vi gasite žeđ vašoj djeci? Ja nisam baš tako ekstremna. Moj sin pije najčešće vodu, ali ipak mu ju tu i tam pomješam s malo sokića. Pazim da kupujem samo 100% sokove i ne svakojake mješavine od pića. Voda je najbolja za žeđ, ali i meni tu i tam paše popiti nešto sladko zato u tome ne vidim problema. Za mene je ipak neprihvatljivo da neki roditelji maloj djeci nude cocacolu, fantu i slično. Znam jedan takav primjer gdje dečkić s nepune 2 godine svaki dan pije cocacolu.




firefox -> RE: Voda ili sok (21.1.2008 10:18:43)

Pozdrav[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Mislim da je najbolje naci sredinu..Moj sin je najvise volio sokove,naravno da sam mu davala i vode koju je nevoljko pio..i zbog toga naravno nisam bila odusevljena.Ja osobno kad se napijem soka,ponekad iza toga trebam popiti i vode jer mi sok nije ugasio zeđ.Mislim da u nicemu ne treba ici iz krajnosti u krajnost-treba naci neku sredinu jer i sokovi imaju vitaminske vrijednosti.Sada kad je malo porastao najvise voli piti vodu.Fantu i takve sokove ne dajem djetetu...[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley14.gif[/image]




božica -> RE: Voda ili sok (22.1.2008 4:13:57)

Potpuno se slažem s tobom firefox da treba naći naći sredinu.[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/kava.gif[/image]




gugi -> RE: Voda ili sok (20.9.2008 16:03:45)

Moj pije samo vodu,ponekad mu ponudim voćni sokić i on popije ali odmah traži vode iza toga.




cokolada -> RE: Voda ili sok (20.9.2008 16:15:05)

moj misek pije hipp caj od rodenja i vodu popije ali nije mu bas fina, sokove nece jedino u zadnje vrijeme hoce kada mu u sokovniku napravim mjesavinu. Inace djeca bi trebala dnevno poiti barem 1 dl soka da zadovolje potrebu za c vitaminom.
Coca colu obozava, ali ju pije jedino u gostima jer mi to doma ne konzumiramo, a skuzio ju je na rockasima malo starijih. U ducanu mi stalno pokazuje, "mama kupi colu", a ja mu kazem "to pijes u gostima".




gugi -> RE: Voda ili sok (20.9.2008 16:23:44)

Ja sam zaboravila reći,do godine je i moj pio hipp voćni čaj ili kamilicu ponekad, cjedila sam mu voće u sokovniku,a poslije od godine mu dajem svaki dan voće,pa smatram da mu i netreba sok ali eto opet mu ponekad dam,gazirano ni slučajno,nema još ni dvije godine.




Stranica: [1]