Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobivanje na težini 17.2.2014 8:34:40
|
|
|
|
Pomalo
|
Ja prosli tjedan bila u ginekologa, 14. tjedan, po njegovom vaganju dobila negdje oko 4 kg od pocetka, u zadnji mjesec 2,6 kg.. rekao mi je da je to puno za mene i za moju visinu, a imam 164 cm.. I da moram manje jest.. Eto toliko..
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 17.2.2014 9:36:40
|
|
|
|
mišica 666
|
ja ti nemam šta pametno reć. ja se u trudnoći udebljala 10 kg. do 20. tjedna skoro ništa 1-2 kile. meni trudnoća dođe ko svojevrsna djeta jer sam nakon poroda mršavija nego prije trudnoće ali se poslje usvinjim
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:05:07
|
|
|
|
milki29
|
pozdrav;) trudna sam 15 tjedana i 5 dana.beba je u redu ,dugacka je 9.66 cm ali teska samo 129 grama.Naime ja imam 65 kilograma a prije mjesec i nekoliko dana sam imala 7o.Plaši me to da beba nece dosec težinu koju treba.Kakva su vaša iskustva?
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:39:45
|
|
|
|
perlica55
|
Milki, nemam iskustva s gubljenjem kg u trudnoći... Al izgubiti 5 kg u mjesec dana je puno, posebo u trudnoći... Kaj ti ginek veli? Možda da pojačaš obroke, jedi više voća, ak imaš mučnine onda pokušaj s manjim obrocima Važno da beba uredno napreduje..
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:47:30
|
|
|
|
milki29
|
Ginekolog je samo rekao da je sve u redu.ali mene to brine da je beba premalena za to vrijeme.Jedino ako je fulao termin al neznam kako. nadam se da cu se udebljat jer cesto imam migrene s povracanjem.Jedino je sestra rekla da moram jest jer to nije dobro.sve tanko samo se trbuscic vidi☺☺
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 16:49:09
|
|
|
|
perlica55
|
Onda nema druge sjedi i papaj... Sretno
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!