Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 13:15:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Mi ćemo ići makar na par dana ak bebica bude raspoložena i duže jel imamo apartman na Krku pa da malo ulovimo svježeg morskog zraka.
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 17:54:23
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola Na moru sam cijelu godinu. Al ove ću godine imati pravo ljeto, neću raditi ni u firmi ni doma nego samo laganini, plažice, kavice, šetnjice, ja i moj veliki trbuh, uh, jedva čekam. A po najvećem suncu na mojoj najdražoj terasi s laptopom i vama blago tebi
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 21:05:01
|
|
|
|
njanja
|
naravno.....nadam se ljetovanju na 7 dana- more nam je pred nosom pa ćemo i svaku večer na more (mi obožavamo ono kupanje od 5-8 preveče)
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 21:07:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
hoćemo,na more...
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 21:08:57
|
|
|
|
bubac 1
|
ja se nadam da budemo išli na more u vikendicu. sve ovisi kako bude s bebačem jer mi je termin 30.5. ipak se nadam tamo krajem 8 mjeseca malo zgibat iz zagreb.
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 21:09:42
|
|
|
|
lelo
|
Naravno da ćemo na more. Imamo stan u novom Vinodolskom i ja već jedva čekam da odemo.
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 22:55:48
|
|
|
|
Candy
|
Idemo svake godine obavezno ...
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!