Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 5.3.2009 22:46:04
|
|
|
|
Snješka
|
A tako i nama smeta propuh u novčaniku. Ja počinjem raditi iduči mj pa ko zna dali i kad ču na godišnji. A ako se sve posloži kako planiramo pa barem na par dana kod kuma u viksu.
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 5.3.2009 23:05:21
|
|
|
|
Ruža
|
Mi nismo prošle godine išli, tako da ove svakako planiramo. Na svu sreću imamo gdje besplatno, a na kraju vidjet ćemo po financijama.
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 5.3.2009 23:29:18
|
|
|
|
Kika83
|
živim na moru tako da nema neke potrebe ići. iako volim ić u dalmaciju
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 0:14:12
|
|
|
|
Lady3
|
nemam pojma..mm nije za more a i u planu je adaptacija i kuće pa tko zna..
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 6:45:39
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 živim na moru tako da nema neke potrebe ići. iako volim ić u dalmaciju I ja, samo ovo ljeto stiže beba pa ništa ni od toga.
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:06:19
|
|
|
|
ninolina
|
Ove godine teško jer sa njih troje i malom bebicom nema šanse. A i u planu nam je napraviti bazenčić pa čemo taj novac iskoristiit u tu investiciju
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:07:40
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ove godine teško jer sa njih troje i malom bebicom nema šanse. A i u planu nam je napraviti bazenčić pa čemo taj novac iskoristiit u tu investiciju To te ja pitam, meni je to isto u planu jednog dana, zasad se možda zadovoljimo onim velikim kupovnim
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:12:19
|
|
|
|
ninolina
|
joj mi svake godine potrošimo na te bazene love i love i sad smo rekli ili kupujemo onaj sa čvrstim stranicama ili čemo dati napraviti
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:15:33
|
|
|
|
zaba
|
Vis
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:16:42
|
|
|
|
huanita
|
Sretni smo da imamo kuću na moru i provest ćemo dva mjeseca u odmoru. Beba stize krajem lipnja i brzo će se prilagoditi morskom zraku.
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:49:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba Vis zaba, mm i ja bili prije par godina u Komiži...najljepši i najležerniji godišnji ikada, mir, tišina, svaki dan ms oišli na raznorazne izlete na i oko Visa, predivno. mislim da ćemo i ove godine samo na vikend do Visa, zahvaljujući projektu "lijepom našom" za sitne novce možemo obići mnoge ljepote Hrvatske
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:50:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Kod svojih u Medulin
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 8:56:09
|
|
|
|
mamice
|
mi uplatili vec crikvenicu pd 23.6-1.7 jedva cekam
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 9:01:09
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: zaba Vis zaba, mm i ja bili prije par godina u Komiži...najljepši i najležerniji godišnji ikada, mir, tišina, svaki dan ms oišli na raznorazne izlete na i oko Visa, predivno. mislim da ćemo i ove godine samo na vikend do Visa, zahvaljujući projektu "lijepom našom" za sitne novce možemo obići mnoge ljepote Hrvatske vis je savršen za obitelj,svega pomalo...raj na zemlji
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 9:22:45
|
|
|
|
plavka
|
Mi imamo vikendicu na moru ali bebica če biti jako malena pa čemo preskočiti ovu godinu i iči do mojih koji imaju viksu u toplicama u zagorju gdje su ljeta skroz ugodna.
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 9:30:57
|
|
|
|
ivanaa
|
split solin brac
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 9:38:32
|
|
|
|
anaxx
|
i mi smo na moru, ali jedan bazen bi i nama lijepo došao u vrtu, jer, po ljeti, na more idemo samo ujutro do 11 i poslijepodne od 5-6 pa bi se lijepo bilo rashladiti i preko dana.... jedva čekam ljeto... nadam se da ćemo do ljeta i mi napraviti nešto malo, slatko..... ???
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 10:21:27
|
|
|
|
božica
|
Cure sigurno Mi kad uhvatimo vremena makar na par dana
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 10:38:34
|
|
|
|
mariola
|
Na moru sam cijelu godinu. Al ove ću godine imati pravo ljeto, neću raditi ni u firmi ni doma nego samo laganini, plažice, kavice, šetnjice, ja i moj veliki trbuh, uh, jedva čekam. A po najvećem suncu na mojoj najdražoj terasi s laptopom i vama
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 11:56:46
|
|
|
|
Marcus
|
ovisi kolko kriza potraje
|
|
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 12:02:40
|
|
|
|
mrkvač
|
Ne znam hoćemo li ove godine moći ići radi financija i malog bebača. Doduše neće više biti tako mala, imat će 8 mj. Financije nas više muče, stambeni kredit i gradnja kuće!
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 12:51:28
|
|
|
|
kitty
|
po svemu sudeci mm opet ide na hvar tako da cemo i mi setat malo hvar malo solin... a imam od kume i prije ponudu za brac pa cu vidjet hocu li se snac s njih dvoje
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 13:04:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da cu te novce s kojima smo trebali ici na more, ostaviti na racunu za zdravstveni izlet u Maribor
|
|
RE: hoćete li na more (ili negdje drugdje) ov... 6.3.2009 13:10:19
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: kitty po svemu sudeci mm opet ide na hvar tako da cemo i mi setat malo hvar malo solin... a imam od kume i prije ponudu za brac pa cu vidjet hocu li se snac s njih dvoje Tako ti je to kad ti je muž kuhar Bar će biti love!
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!