Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 16.2.2009 22:29:27
|
|
|
|
Ruža
|
Joj Zvrkić stvarno ti ne znam? Nadam se da je sve o.k.? Drži nam se draga.
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:25:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Najmanje 2, 3 mjeseca......ponovi betu za dva, tri tjedna pa ces vidjeti kojim tempom se vracas u hormonalni balanas. Neke zene to reguliraju prirodno ranije, neke duze.... I treba biti ispod 5...
< Poruku je uredio tikica_69 -- 17.2.2009 9:26:11 >
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:28:57
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala.mene je sve to zbunilo jer mi prošli put nisu vadili betu niti biulo šta.sada kao da nisu sigurni šta su napravili
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:31:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm, ne mogu baš 100% točno tvrditi, ali kad sam rodila Elenu, ostali su mi neki ugrušci, i 2,5 mjeseca nakon poroda su mi radili betu radi kontrole da li je sve otišlo i tek tada je bila negativna. Ne znam jesam li ti s time šta pomogla ili suprotno. Sorry.
|
|
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:33:35
|
|
|
|
ZVRK
|
sutra je idem opet vaditi pa ću vam javiti.DOBRE vijesti
|
|
RE: betaHCG(HORMON TRUDNOĆE)poslije kiretaže 17.2.2009 9:36:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK sutra je idem opet vaditi pa ću vam javiti.DOBRE vijesti I bolje ti je
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!