Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kupališta primjerena za manju djecu 18.6.2008 14:23:16
|
|
|
|
mirna
|
Ako sam dobro zapamtila tvoj bebac ima oko 2,5 god., da li se i on kupa, kako? Pitam jer sam imala zelju otici na bazen (gdje nije prevelika guzva) ali nisam jer me bilo strah kako ce se zvrkic kupati s obzirom na duboku vodu. Prošle godine nije htio staviti one zaštite za rukice, pa smo ga držali za ruku i hodali u vodi..U čatežu je to moguće, ali smo bili i u Moravskim toplicama- tamo je bilo bez veze, jer je jedini bazen za najmanje unutra. Promjer mu je negdje 2 metra... Za duboke bazene nije bio baš oduševljen.. Možda će ove godine biti bolje, ako bude htio nositi onaj pojas (kako se to zove na hrvatski: ono za napuhnuti? )..
< Poruku je uredio mirna -- 18.6.2008 14:26:17 >
|
|
|
|
RE: Kupališta primjerena za manju djecu 18.6.2008 14:26:10
|
|
|
|
maja
|
Šlauf ( piše se o njemu u bircu)
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kupališta primjerena za manju djecu 18.6.2008 14:26:56
|
|
|
|
mirna
|
Hvala Majo! Moj prevoditelj je još na poslu...
|
|
|
|
RE: Kupališta primjerena za manju djecu 19.6.2008 10:10:52
|
|
|
|
cokolada
|
Znaci Catez ....vec dugo nisam bila tamo, ali ko djetetu mi je bilo super u catezu. Niti moj zvrkic prosle godine nije htio rukavice pa sam te zato i pitala kako se kupa. Hvala!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!