Kupališta primjerena za manju djecu (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori



Poruka


mirna -> Kupališta primjerena za manju djecu (18.6.2008 14:17:43)

Cokolada dala si mi ideju za ovu temu...

Obično se idemo kupati u Čatež (ljeti, vani). Tamo je voda jako niska u bazenima za najmanje i prošle godine kad je  mali imao 1,5 godinu nam je bilo super tamo. Ima puno raznoraznih stvari zanimljivih za djecu. Da li je i u Hr negdje takvo kupalište s manjim bazenima? Možda sv. Martin koji se trenutno puno reklamira.. [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mirna -> RE: Kupališta primjerena za manju djecu (18.6.2008 14:23:16)

Ako sam dobro zapamtila tvoj bebac ima oko 2,5 god., da li se i on kupa, kako? Pitam jer sam imala zelju otici na bazen (gdje nije prevelika guzva) ali nisam jer me bilo strah kako ce se zvrkic kupati s obzirom na duboku vodu.


Prošle godine nije htio staviti one zaštite za rukice, pa smo ga držali za ruku i hodali u vodi..U čatežu je to moguće, ali smo bili i u Moravskim toplicama- tamo je bilo bez veze, jer je jedini bazen za najmanje unutra. Promjer mu je negdje 2 metra...[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Za duboke bazene nije bio baš oduševljen.. Možda će ove godine biti bolje, ako bude htio nositi onaj pojas (kako se to zove na hrvatski: ono za napuhnuti?[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zardeva.gif[/image])..




maja -> RE: Kupališta primjerena za manju djecu (18.6.2008 14:26:10)

Šlauf ( piše se o njemu u bircu)




mirna -> RE: Kupališta primjerena za manju djecu (18.6.2008 14:26:56)

Hvala Majo![image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Moj prevoditelj je još na poslu...[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




cokolada -> RE: Kupališta primjerena za manju djecu (19.6.2008 10:10:52)

Znaci Catez[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]....vec dugo nisam bila tamo, ali ko djetetu mi je bilo super u catezu.
Niti moj zvrkic prosle godine nije htio rukavice pa sam te zato i pitala kako se kupa.
Hvala!




Stranica: [1]