Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 13.3.2009 15:46:22
|
|
|
|
Sagem
|
Skoro pa me sada sram odgovoriti na tvoje pitanje. Palo mi na pamet to pitanje i ja bubnula.Čak mislim da ni je na nosim blizance. U mojoj obitelji je jedino moja nona(tatina mama) blizanac i njezin brat (oni su treće i četvrto dijete). Nema drugih slučajeva blizančeka.Ništa po maminoj lozi. Ali dobro, moram priznati da bi bila jako sretna i da jesu blizanci...joj, još da su i curica i dečkić (pa da sve obavim prvom trudnoćom)
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 13.3.2009 15:48:46
|
|
|
|
ninolina
|
ti bi sve riješila od jednom, a polako draga.
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 14.3.2009 8:42:16
|
|
|
|
valeri
|
eto mogu potući tu tvrdnju prijateljica mi je nedavno rodila blizance a to joj je bila prva trudnoća.Ja u obitelji nemam nikoga sa blizancima i eto uspjela sam biti prva u obitelji.Inaće statistika pokazuje da žene koje zatrudne poslije tridesete imaju veće šanse roditi blizance isti je slučaj ako se koristi bilo kakva kontracepcija i ako se zatrudni nakon prestanka kontracepcije mislim na prva dva tri mjeseca postotak za blizance raste na 40 posto.Sretno sa trudnoćom.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.3.2009 9:33:03
|
|
|
|
Sagem
|
Za desetak dana idem na pregled pa javim da li sam i ja u tom postotku. U gornjem opisu sam sve osim da imam preko 30god (ali sam blizu) Valeri, sada si trudna sa blizancima? U kojem tjednu ti se već počeo nadzirati trbuh?
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.3.2009 10:19:57
|
|
|
|
valeri
|
Bok sagem da trudna sam sa dvojajčanim blizancima,sad sam ti trudna 13 tjedana i jedan dan a stomak mi se počeo nazirati već sa 10 tjedana pošto mi je ovo već treća trudnoća sretno na pregledu držim ti fige da budu blizanci.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 3.8.2009 11:05:51
|
|
|
|
natalijax
|
meni je zelja imat blizance,aliopet sto bog da da
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.8.2010 15:29:37
|
|
|
|
djole_themaster
|
Kažu, da ako hoćeš blizance, onda se moraš seksati u vozu. Ja hoću blizance, pa sad putujemo svakog vikenda sa ženom od Splita do Dubrovnika, pa nazad. Javiću se kada uspemo... :D
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 16.8.2010 15:31:05
|
|
|
|
maja
|
bravo djole, samo se vi vozajte
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 15:37:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:20:54
|
|
|
|
ELENA35
|
Kod mene u obitelji po ženskoj strani ima puno blizanaca,imala ih je moja baka,pa moja mama (koja nije blizanka),ja sam blizanka,e eto u trećoj trudnoći i ja sam rodila blizance.I svi blizanci u obitelji su dvojajčani i to curica i dečko...Kažu da se blizanci,ako imaš predispozicije,rađaju ili u ranim 20-tim ili u kasnijim 30-tim godinama,što je kod mene bio slučaj (rodila sam blizance u 36-toj god)..
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:21:41
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: djole_themaster Kažu, da ako hoćeš blizance, onda se moraš seksati u vozu. Ja hoću blizance, pa sad putujemo svakog vikenda sa ženom od Splita do Dubrovnika, pa nazad. Javiću se kada uspemo... :D
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 1.9.2010 13:45:45
|
|
|
|
neron
|
meni je najveca zelja roditi blizance, kada bi imala blizance mislim da niko ne bi bio sretniji od mene a i mog mm posto i on bi to jako zelio, iako nijedno nema geneticku predispozicioju za to al se ipak nadamo.
|
|
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 17.9.2010 8:17:35
|
|
|
|
ribica1
|
Evo da i ja prijavim svoje dvije mrvice! Trudna sam 8 + 5 tj. i mrvice su za sada velike svega 1.6 cm! Očekujemo ih 27.04.2011. Kolko znam u obitelji nemam blizanaca, al pošto sam prošla IVF postupak sasvim je jasno otkud blizančeki!
|
|
RE: blizanci - da li je moguče 17.9.2010 8:33:54
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik naime genetski, kolko se sječam, blizanci idu po ženskoj liniji... al ne u svakoj generaciji... U mojoj obitelji idu po muškoj liniji svako drugo koljeno. deda mi je imao dvije seke blizanke,od jedne sin ima blizance,moji roditelji su prije mene imali blizanke ( nažalost umrle su)..Uglavnom kod mene bi mogli imati moji sinovi blizance i ja se tome iskreno nadam...
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!