|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Voda ili sok
20.1.2008 22:40:03   
mirna
Na ovu temu me je navela Tara Nut sa svojim stavom da djeca trebaju piti samo vodu. S čime vi gasite žeđ vašoj djeci? Ja nisam baš tako ekstremna. Moj sin pije najčešće vodu, ali ipak mu ju tu i tam pomješam s malo sokića. Pazim da kupujem samo 100% sokove i ne svakojake mješavine od pića. Voda je najbolja za žeđ, ali i meni tu i tam paše popiti nešto sladko zato u tome ne vidim problema. Za mene je ipak neprihvatljivo da neki roditelji maloj djeci nude cocacolu, fantu i slično. Znam jedan takav primjer gdje dečkić s nepune 2 godine svaki dan pije cocacolu.

< Poruku je uredio mirna -- 20.1.2008 22:54:21 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Voda ili sok
21.1.2008 10:18:43   
firefox
Pozdravuser posted image
Mislim da je najbolje naci sredinu..Moj sin je najvise volio sokove,naravno da sam mu davala i vode koju je nevoljko pio..i zbog toga naravno nisam bila odusevljena.Ja osobno kad se napijem soka,ponekad iza toga trebam popiti i vode jer mi sok nije ugasio zeđ.Mislim da u nicemu ne treba ici iz krajnosti u krajnost-treba naci neku sredinu jer i sokovi imaju vitaminske vrijednosti.Sada kad je malo porastao najvise voli piti vodu.Fantu i takve sokove ne dajem djetetu...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Voda ili sok
22.1.2008 4:13:57   
božica
Potpuno se slažem s tobom firefox da treba naći naći sredinu.user posted image

(Odgovor članu firefox)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Voda ili sok
20.9.2008 16:03:45   
gugi
Moj pije samo vodu,ponekad mu ponudim voćni sokić i on popije ali odmah traži vode iza toga.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Voda ili sok
20.9.2008 16:15:05   
cokolada
moj misek pije hipp caj od rodenja i vodu popije ali nije mu bas fina, sokove nece jedino u zadnje vrijeme hoce kada mu u sokovniku napravim mjesavinu. Inace djeca bi trebala dnevno poiti barem 1 dl soka da zadovolje potrebu za c vitaminom.
Coca colu obozava, ali ju pije jedino u gostima jer mi to doma ne konzumiramo, a skuzio ju je na rockasima malo starijih. U ducanu mi stalno pokazuje, "mama kupi colu", a ja mu kazem "to pijes u gostima".

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Voda ili sok
20.9.2008 16:23:44   
gugi
Ja sam zaboravila reći,do godine je i moj pio hipp voćni čaj ili kamilicu ponekad, cjedila sam mu voće u sokovniku,a poslije od godine mu dajem svaki dan voće,pa smatram da mu i netreba sok ali eto opet mu ponekad dam,gazirano ni slučajno,nema još ni dvije godine.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!