Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 15.8.2011 11:24:23
|
|
|
|
uspavana
|
Kod mojeg ginekologa - dr. Golubić imaju vježbe za trudnice.... mislim da njegov sin drži satove u malim grupama...
< Poruku je uredio anaxx -- 15.8.2011 13:23:12 >
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 11:38:25
|
|
|
|
lime
|
I ja sam kod njega ... ali nije mi ga predložio...rekao je da su kao vježbe prije bile u čk...a sada ih nema...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 13:54:22
|
|
|
|
uspavana
|
ja sam od med.sestre kod njega dobila onaj letak za vježbe... to je bilo u 1.mjesecu -samo što je moja blizanačka trudnoća bila rizička sama po sebi pa mi vježbe nisu baš bile za mene... probaj pitati sestru.. a ti si iz čk?
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 18:24:12
|
|
|
|
lime
|
Ne, ja sam iz Goričana...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 21:39:41
|
|
|
|
neroli
|
draga Lime klasičnih tečaja za trudnice u čk više nema,rodina radionica organizira jedan 27.08. u 9,00 sati u starom hrastu.traje oko 3 i pol sata.besplatan je. ali,trebaš se predbilježiti, jer primaju samo 10 trudnica. ne znam kad ti je termin,meni je ovo zadnja šansa,jer moram roditi početkom 10-tog mjeseca. najbolje da nazoves gđu Lidiju koja to vodi pa s njom dogovoris.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 21:42:17
|
|
|
|
neroli
|
a što se tiče vježbi, ima na bazenima neka cura koja ih održava . samo sad kroz ljeto nema ništa.pauza je. ako nisi na knap s terminom,probaj se tamo raspitati.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 12:23:39
|
|
|
|
lime
|
meni je termin 5.12. a što se točno na toj radionici odvija...mislim jesu li i vježba ili samo predavanja..?
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 12:24:50
|
|
|
|
lime
|
neroli znaš li možda do kad je pauza? to sam nešto našla na internetu za bazene i svakako ču se ići raspitati...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 14:27:56
|
|
|
|
neroli
|
ovo za bazene sam ti naišla na promotivni letak u ljekarni kropek,ali sam ga nažalost bacila jerr mi je bilo prekasno za krenuti. na njemu ima broj telefona od te cure. a što se tiče radionice,ja idem slijedeću subotu,pa ti onda napišem kakve su sve teme.uglavnom,ima tema vezanih uz prehranu,porod,dojenje i slično. s obzirom da nema pravih tečajeva i ovo je dobar način za prikupiti što više informacija. ako nisi,odi u dm i učlani se u klub trudnica,odmah na blagajni dobivaš torbicu s poklon bonovima i cd vježbama za trudnice.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 20:33:54
|
|
|
|
lime
|
Jel se taj tečaj odvija svaki mjesec?
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!