|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vježbe za mame i bebe
11.5.2009 23:18:44   
tikica_69
1. vježba

Stanite licem okrenuti prema zidu.Stopala su razmaknuta u širini kukova i čvrsto oslonjena na pod. Bebu držite desnom rukom preko njenih prsa tako da su njezina leđa na vašim prsima, a glava na vašem desnom ramenu.

Udaljenost između vas i zida neka bude duljina vaše ruke.

Naslonite dlan lijeve ruke na zid,udahnite.Izravnajte leđa i za cijelo vrijeme trajanja vježbe držite ih ravno. Polagano izdišući savijajte lijevi lakat i pokušajte se gornjim dijelom tijela što bliže primaknuti zidu. Ponovno udišući odgurujte se od zida i vraćajte u početni položaj.

Vježbu ponovite po 10 puta sa svakom rukom.

2. vježba

Držite svoju bebu ispred sebe tako da su njezina leđa na vašim prsima. Stanite uspravno, stopala razmaknite u širini kukova, zabacite ramena otraga i uvucite trbuh.
Udahnite pa polagano izdišući napravite veliki korak naprijed jednom nogom.Izravnajte leđa i spuštajte se prema podu savijajući koljena.

Zadržite taj položaj 3-5 sekundi,vratite se u početni položaj.

Isto ponovite sa drugom nogom.Vježbu ponovite sa svakom nogom po 5 puta.

3. vježba

Sjednite na pod sa savinutim koljenima (stopala su na podu). Držite svoju bebu objema rukama na svojim prsima. Izravnajte leđa. Udahnite. Polagano izdišući spuštajte ravna leđa prema podu nekoliko stupnjeva. Malo (2 do 3 sekunde) se zadržite u tom položaju, pa se polagano vraćajte u početni položaj.

Vježbu ponovite 7 puta.

4. vježba

Držite bebu objema rukama ispred sebe tako da je ona licem okrenuta prema vama. Okrenite se licem prema krevetu. Stopala su razmaknuta u širini kukova. Zategnite koljena.Izravnajte leđa.Udahnite. Polagano izdišući naginjite se ravnih leđa prema krevetu i istovremeno ispruženu desnu nogu odmičite prema natrag dok ona ne bude paralelna sa podom. Pri tome bebu spuštajte do kreveta. Vraćajte se udišući u početni položaj pa ponovite vježbu sa drugom nogom.

Vježbu ponovite po 5 puta sa svakom nogom.


_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vježbe za mame i bebe
12.5.2009 16:33:21   
Ruža
Tikica koliko veliku bebu?user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!