|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vinogradska
19.11.2014 10:57:01   
hehehe
Ako ima neka friska rodilja da malo opise iskustva iz trudnicke ambulante, rodilista, tj. odjela babinjaca, (posjete, kupaone, stvari itd.)

Hvala unaprijed!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vinogradska
1.12.2014 12:46:17   
JELENKO VG
I mene zanima...ja sam rodila prošle godne,opet ću tamo za dva mjeseca....Ako se nešto promijenilo!!!
Inače sam bila jako zadovoljna,uvjeti su sasvim ok,wc-i i nisu tako ok,ali preživi se :)
U posjete dolazi samo jedna osoba i to koliko se sjećam traju pola sata.Hrana je bljak,bez mirisa i okusa...

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu hehehe)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Vinogradska
1.12.2014 13:43:38   
JELENKO VG
http://www.forum.hr/showthread.php?t=304945&page=366

to je link za forum za Vinogradsku,ima svašta zanimljivo!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!