Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 8.12.2008 22:09:15
|
|
|
|
ninolina
|
Meni su rekli da nesmijem jesti jetrica jer kao u prvom tromjesečju mogu naštetiti plodu
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 9.12.2008 23:02:51
|
|
|
|
božica
|
definitivno gazirano nemrem se sjetiti još nećega
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 10.12.2008 11:10:19
|
|
|
|
Mrvna
|
Tunu, što mi je teško palo, previše kave i gaziranog, coca colu ni pod razno, smanjila sam čips i gricke (nisam ni inače manijak za njima pa mi nije teško palo ali celulit je ipak tu ) Mislim da je to to. Špek, kobasice i ostale suhomesnate stvari i dalje jedem, provjerene kvalitete naravno.
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 13.9.2009 20:32:09
|
|
|
|
joszde
|
može pomoć neznam više što da jedem šta god pojedem sve me napuhuje polako ulazim u treći mjesec a trbuh mi izgleda kao da sam u petom jer me sve napuhuje pa ako imate bilo kakav savjet što bi si mogla pripremati da to dođe u noramalu thanks.
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 8:48:25
|
|
|
|
ZVRK
|
joszde a da probaš jesti kuhanu laganiju hranu ne suhomesnate stvari,bez gaziranoga....
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 12:22:34
|
|
|
|
joszde
|
probala sam draga više sve eto jučer bila kod svojih i mama napravila domaću kokošiju juhu pojela pol tanjura ko da sam se kamenja najela,neznam više što bi a stalno sam gladna danas ću malo špinata pa ćemo vidjeti hvala puno.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 12:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 14:25:40
|
|
|
|
joszde
|
cvrčak kaj je to naki čaj ili nešto jer iskreno nisam čula za to gdje mogu to uzeti
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!