|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rizične namirnice u trudnoći
8.12.2008 21:25:05   
Ruža
Namirnice koje su meni govorili da izbjegavamu trudnoći su : račići i školjke jer postoji mogućnost zaraze hepatitisom, sirovo meso, tunjevinu jer može imati velike količine olova, veće količine kave i napitaka koji sadrže kofein, gaziranu vodu jer potiče apetit i napuhuje, preslana jela. 
Koje namirnice ste vi izbjegavale?

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rizične namirnice u trudnoći
8.12.2008 22:09:15   
ninolina
Meni su rekli da nesmijem jesti jetrica jer kao u prvom tromjesečju mogu naštetiti ploduuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
9.12.2008 23:02:51   
božica
definitivno gazirano
nemrem se sjetiti još nećegauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
10.12.2008 11:10:19   
Mrvna
Tunu, što mi je teško palo, previše kave i gaziranog, coca colu ni pod razno, smanjila sam čips i gricke (nisam ni inače manijak za njima pa mi nije teško palo ali celulit je ipak tu user posted image ) Mislim da je to to. Špek, kobasice i ostale suhomesnate stvari i dalje jedem, provjerene kvalitete naravno. 

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
13.9.2009 20:32:09   
joszde
može pomoć neznam više što da jedem šta god pojedem sve me napuhuje polako ulazim u treći mjesec a trbuh mi izgleda kao da sam u petom jer me sve napuhuje pa ako imate bilo kakav savjet što bi si mogla pripremati da to dođe u noramalu thanks.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
14.9.2009 8:48:25   
ZVRK
joszde a da probaš jesti kuhanu laganiju hranuuser posted image
ne suhomesnate stvari,bez gaziranoga....

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 6
14.9.2009 12:22:34   
joszde
probala sam draga više sve eto jučer bila kod svojih i mama napravila domaću kokošiju juhu pojela pol tanjura ko da sam se kamenja najela,neznam više što bi a stalno sam gladna danas ću malo špinata pa ćemo vidjeti hvala puno.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
14.9.2009 12:37:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu joszde)
  Neposredna veza do poruke: 8
14.9.2009 14:25:40   
joszde
cvrčak kaj je to naki čaj ili nešto jer iskreno nisam čula za to gdje mogu to uzeti

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!