Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 11:57:04
|
|
|
|
ninolina
|
iskreno mi je žao što si to prošla...drži se, budi jaka....ja ti nisam od pomoći ali sigurno će se neka od cura javiti
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 11:58:59
|
|
|
|
mackica1
|
hvala na podršci i nadam se da će netko imati odgovor na moje pitanje
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:24:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: ninolina iskreno mi je žao što si to prošla...drži se, budi jaka....ja ti nisam od pomoći ali sigurno će se neka od cura javiti
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:27:26
|
|
|
|
ZVRK
|
draga po meni ti nije sve ''otišlo''. si bila na kontroli poslije?????? meni je padao nekih 6tjedana po spontanom.... rasao nije nikad
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:32:48
|
|
|
|
mackica1
|
curke hvala vam na podršci. Na kontroli sam svaka 2 dana, svaki put UZV i vađenje krvi za HCG. Više nemam ni krvi za dat. Jučer mi rekli da mi nemaju što kiretirati jer da je maternica skroz prazna i već se priprema za novi menstrualni ciklus. Imala sam obilno krvarenje 9 dana i cijelo to vrijeme sam bila na kontrolama kao i sada. Dok je doktor još mislio da ima šanse za spasiti plod uzimala sam i utrogestan i injekciju progesterona, ali ništa nije pomoglo. I sada kada se nadam da će HCG pasti on raste.
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:33:51
|
|
|
|
ZVRK
|
pričekaj da se tijelo privikne na taj šok
|
|
Re:Rast HCG-a nakon spontanog pobačaja 26.12.2010 15:33:24
|
|
|
|
mackica1
|
Drage moje, sve najbolje za ove božićne blagdane vam želim.
< Poruku je uredio anaxx -- 30.6.2011 14:54:07 >
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 16.6.2022 8:54:06
|
|
|
|
ivana_67890
|
Pozdrav, Nevjerojatno ali 12 godina nakon imam istu situaciju kao i Vi. S obzirom da na forumima nisam naletila na nikoga osim Vas molim Vas da mi odgovorite kako je kod Vas situacija završila.Hvala 😊
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!