|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Privatno zdravstveno i trudnoća
15.6.2012 22:14:37   
sarah_zg
E, žene, ima li koja od vas iskustva s privatnim zdr. osiguranjem tipa croatia, uniqua i sl. Zanima me isolati li se to imati u trudnoći jer vidim da neke poliklinike imaju ugovore s tim osiguranjima. Nisam trudna još, ali nadam se, nadam pa me zanima. :-)

Baci brigu na veselje!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Privatno zdravstveno i trudnoća
12.10.2012 11:22:34   
sarah_zg
Evo, ako nekoga zanima, ja sam si uzela dodatno zdr. u uniqi, premija mi je oko 728 kuna godišnje i pokriva mi 100 kn specijalističkih postupaka i 3000 kn dijagnostičkih, a kad to ispucam imam 50% popusta na zdr. usluge u ugovorenim ustanovama. Budući da ja idem privatno giniću, meni se svakako isplati. Samo pazite, imaju poček od 2 mj. Ja sam uplatila 1.9.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!