|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Posjete u rodilištu
19.2.2009 9:14:27   
anne
Tko vam je sve došao u posjetu u rodilište?

Meni samo moji, Maki i Petra.
Ostalima sam rekla da ne dolaze. Nisdam htjela da me vide slabu i iscrpljenu.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Posjete u rodilištu
19.2.2009 9:20:27   
Iki_P
Pozdrav! Kad sam rodila kćer prije 8 godina posjete su bile zabranjene, a sad trebam rodit idući mjesec i mislim da ću ja zabranit posjete svima osim mužiću i kćerkici. Onakvoj iscrpljenoj i još ak ne budem mogla sjedit baš mi je do razno raznih posjeta. Mislim da bi i ljudi toga sami trebali biti svjesni pa pustiti rodilju da se oporavi. Nisam ni za one preuranjene dolaske kući u babinje, pa ljudi ima kad, ne morate letit prvih dana! user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
19.2.2009 9:23:42   
mariola
U  ZD ne smije nitko osim oca u posjete u rodilište.
Mm i ja smo se uspjeli prošvercati pa smo uspjeli vidjeti našu rodilju i malog.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
19.2.2009 9:29:36   
ejmama
Ja mislim da u Rijeci smije samo otac, meni nije ni on mogao doći zato jer smo bile zaključane zbog gripe.

H 07 E 09

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
19.2.2009 10:00:13   
Anoniman
Do onih staklenih vrata može doći tko hoće, preko njih se gleda i beba, mi smo nosile bebe na gledanje. A kad sam rodila Katarinu, mm je došao k meni u sobu, jer se drugi dan nisam mogla dići i ići u hodnik, nakon onih 13h  jakog krvarenja. Isto tako mi je na Božić svećenik došao u sobu donijeti Pričest. On smije dolaziti u sobe pacijentima. Ostali moraju u čekati hodniku. Nakon svega sad mislim da je najbolje da u posjetu dođe što manje ljudi, samo oni koji ti nešto nose od nužnih stvari, odjeća, i to. Ionako si zauzeta brigom oko bebe i trebaš malo doći k sebi od svega.

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 5
19.2.2009 10:49:46   
tikica_69
MM, mama i svekar

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
19.2.2009 10:53:05   
Lady3
mm,mama i Laura...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
19.2.2009 11:16:33   
FIONA
hmmmm, ja sam ležala gore tri tjedna...dolazili su oni najbliže meni ali i neke curke purke tu s RR..kad sam baš rodila i otišla iz jeden sobe u drugu samo ovaj put s malom u rukama a ne u škembi...došla je mama, svekrva i MM da vide malu zver!...ja se nisam baš opterečivala kak izgledam jer su ionak sve oči bile uprte u malu!! user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 8
19.2.2009 13:13:42   
tonkica
Dolazio mi je mm svaki dan, a od ostalih moji mama i tata, buraz i šogica s klincima, vjenčana kuma, teta i starci od mma. Dosta ljudi, al nisu mogli izdržat da dođemo doma. user posted image Mia dobila žuticu, pa smo bile u bolnici 5 dana. 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
19.2.2009 21:39:17   
njanja
u ri su posjete 2 x dnevno i smije samo 1 osoba...od 11-12 i od 16-17...ukoliko muž želi, može prepustiti svoije vrijeme npr mami, tati....tako je mm dolazio svaki dan, ali je jedan dan (kako sma ja bila 6 dana zbog carskog) dao 30 min mojoj sestri i 1 dan mojoj mami.... nego, kada se sestrina vita rodila, nije bilo ograničenja i ona je nakon carskog došla oko 15 u sobu, a mi u 16 u posjetu: njen muž, mama, tata, ja ,mm i šogorica...mi kao banditi navalili, njoj bilo slabo...htjela je smao vitu i malo mira....često se šalimo da su zbog nas ograničili posjete na samo 1 osobu user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 10
19.2.2009 23:20:48   
evanda
 u Brodu ne smije nitko od posjeta doći u sobuuser posted image .....samo do ulaznih vrata odjela , a mama izađe van (ako je u stanju).... 

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
19.2.2009 23:22:06   
evanda
 u Brodu ne smije nitko doći u sobu user posted image ....samo do ulaznih vrata odjela....a mama nek izađe na hodnik ( ako je u stanju)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
19.2.2009 23:26:48   
dikac
muž, mama, tata, svekar, svekrva, šogorica, 2 najbolje frendice

istovremeno nisu smjeli biti, izmjenjivali su se

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!