|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poklon za krstitke
16.6.2013 10:37:02   
bella 1
Molim vas pomoć, kuma sam blizankama, znači dupli poklon user posted image , nemam ideja za poklon, nakit, novci? user posted image ako se odlučim za nakit jel bolje naušnice za kasnije ili mala narukvica za uspomenu?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Poklon za krstitke
16.6.2013 10:39:44   
BUMBI
Kad je mm bio kum dali smo novce,a i sad će opet biti i isto ćemo dati novce.
Ako češ nakit kupovati možda bolje neke naušnice

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2013 14:42:31   
Sunshine28
Em je od svog kuma dobila preslatke nausnice u obliku bubamarica, bas su za bebe i jako su lijepe, i mogu reci da mi je puno draze da joj je kupio to, nego da joj je dao bilo koji iznos novaca - ipak je rijec o uspomeni, a i super ce joj stajati kada probusimo uhice user posted image

kada sam ja bila krsna kuma, malcu sam kupial zaltni lancic sa privjeskom u obliku nogometne lopte, jako simpa, mali je to na kraju stvarno htio i nositi kada je porastao

mislim da od kumova dar treba biti nesto za vjecnu uspomenu, ionako novac daruju skoro svi ostali gosti...tako je barem bilo u nasem slucaju, a i u nasem krugu prijatelja i rodbine...

dakle kum/kuma nakit, gosti 50-100 eura, kako kako ima...

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2013 17:10:36   
danijela8
ja jop nikad nisam čula da se za krštenje daju novci, to mi ne malo ružno...

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2013 18:38:16   
perlica55
Za krstitke sam u Beču pronašla veliki
dječji album za slike, oko 100 € sam ga platila.
Bijeli, kožni, a na
naslovnici je bio utisnut anđeo. Možda i
kod nas ima za kupiti tako nešto,
vidjela sam da nešto slično rade fotografi
za slike s vjenčanja!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2013 21:10:21   
bella 1
cure hvala na idejama, i ja mislim bolje dati uspomenu nego novce, a možda kombinacija ako su krstitke u restoranu pa da stolce pokrijemo...sviđa mi se ideja sa slatkim naušnicama, pa ih cure i kasnije nose, a i album super zvuči...joj neodlučna sam jako, jer se radi o duplom poklonu, želim biti maštovita, a da ne potrošimo jako puno....

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 6
17.6.2013 12:27:35   
daze
mojoj M je jučer bilo krštenje i kuma se baš potrudila.kupila joj je lačić swarovski s malim privjeskom u obliku križa.prekrasan je,je da ga neće sad nosit al će moći kad malo poraste i to mi je super da će imat uspomenu.od kume je još dobila tortu od pelena s kojom je bilo zamotano brdo "sitnica",bodići,haljinica,mašna za kosu,čaša za bebe,špangice za kosu itd...
i super mi je šta je naručila s neta svijeću i košuljicu s imenom,to je isto lijepa uspomena.

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 7
17.6.2013 14:38:52   
mariola
I moja L je od kume dobila prekrasnu narukvicu i naušnice svarowski.
Robicu a i dekicu za kolica joj je končanu napravila. Predivno user posted image
Kad sam ja kumovala na krštenju, isto sam svima nakit, ipak je to neka uspomena pa tamn ni ne nosile.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 8
17.6.2013 17:55:01   
Sunshine28
bella nausnice su super poklon za dvije male curice...
bas sam vidjela neki dan u zlatarni za bebe male zvijezdice od bijelog zlata koje u sredini imaju male kamenice, u svim bojama...
obzirom da su bliznake uzmes npr. objema zvijezdice a jednoj sa roza kamencicem, a drugoj sa ljubicastim, to ce im biti super fora za raspoznavanje bebacica user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
17.6.2013 22:00:33   
bella 1
user posted image user posted image user posted image user posted image odluka je pala user posted image
IZVORNA PORUKA: Sunshine28

bella nausnice su super poklon za dvije male curice...
bas sam vidjela neki dan u zlatarni za bebe male zvijezdice od bijelog zlata koje u sredini imaju male kamenice, u svim bojama...
obzirom da su bliznake uzmes npr. objema zvijezdice a jednoj sa roza kamencicem, a drugoj sa ljubicastim, to ce im biti super fora za raspoznavanje bebacica user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 10
18.6.2013 16:16:14   
LorVer
Moje curke su od kume dobile lancic sa krizicem, pa sam tako i ja za svoje kumce kupila.
Meni su rekli da kuma kupuje krizic. user posted image

Bella ja sam svom kumcetu kupila prekrasnu kasicu prasicu, tak da za svaki rockas moze skupljati priloge. user posted image
Roditelji bili odusevljeni.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 11
19.6.2013 9:54:37   
bella 1
Lorver super ideja! nešto bi još uz nakit uzela , tako da se moram još odlučit za nešto sitno ali orginalno user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 12
19.6.2013 10:43:24   
Sunshine28
ovo sa kasicama je super ideja, mozes uzeti dvije male kasice prasice (ima prekrasnih u mulleru) i onda das na svaku napisati ime od curki, imas po shopping centrima one male bukse gdje prodaju majice i šalice sa natpisima po želji, dofuras i svoje gice i oni ti priljepe ime za neke sitne novce user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!