Poklon za krstitke (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bella 1 -> Poklon za krstitke (16.6.2013 10:37:02)

Molim vas pomoć, kuma sam blizankama, znači dupli poklon [sm=smiley1.gif] , nemam ideja za poklon, nakit, novci? [sm=zmeden.gif] ako se odlučim za nakit jel bolje naušnice za kasnije ili mala narukvica za uspomenu?

BUMBI -> RE: Poklon za krstitke (16.6.2013 10:39:44)

Kad je mm bio kum dali smo novce,a i sad će opet biti i isto ćemo dati novce.
Ako češ nakit kupovati možda bolje neke naušnice

Sunshine28 -> RE: Poklon za krstitke (16.6.2013 14:42:31)

Em je od svog kuma dobila preslatke nausnice u obliku bubamarica, bas su za bebe i jako su lijepe, i mogu reci da mi je puno draze da joj je kupio to, nego da joj je dao bilo koji iznos novaca - ipak je rijec o uspomeni, a i super ce joj stajati kada probusimo uhice [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kada sam ja bila krsna kuma, malcu sam kupial zaltni lancic sa privjeskom u obliku nogometne lopte, jako simpa, mali je to na kraju stvarno htio i nositi kada je porastao

mislim da od kumova dar treba biti nesto za vjecnu uspomenu, ionako novac daruju skoro svi ostali gosti...tako je barem bilo u nasem slucaju, a i u nasem krugu prijatelja i rodbine...

dakle kum/kuma nakit, gosti 50-100 eura, kako kako ima...

danijela8 -> RE: Poklon za krstitke (16.6.2013 17:10:36)

ja jop nikad nisam čula da se za krštenje daju novci, to mi ne malo ružno...

perlica55 -> RE: Poklon za krstitke (16.6.2013 18:38:16)

Za krstitke sam u Beču pronašla veliki
dječji album za slike, oko 100 € sam ga platila.
Bijeli, kožni, a na
naslovnici je bio utisnut anđeo. Možda i
kod nas ima za kupiti tako nešto,
vidjela sam da nešto slično rade fotografi
za slike s vjenčanja!!

bella 1 -> RE: Poklon za krstitke (16.6.2013 21:10:21)

cure hvala na idejama, i ja mislim bolje dati uspomenu nego novce, a možda kombinacija ako su krstitke u restoranu pa da stolce pokrijemo...sviđa mi se ideja sa slatkim naušnicama, pa ih cure i kasnije nose, a i album super zvuči...joj neodlučna sam jako, jer se radi o duplom poklonu, želim biti maštovita, a da ne potrošimo jako puno....

daze -> RE: Poklon za krstitke (17.6.2013 12:27:35)

mojoj M je jučer bilo krštenje i kuma se baš potrudila.kupila joj je lačić swarovski s malim privjeskom u obliku križa.prekrasan je,je da ga neće sad nosit al će moći kad malo poraste i to mi je super da će imat uspomenu.od kume je još dobila tortu od pelena s kojom je bilo zamotano brdo "sitnica",bodići,haljinica,mašna za kosu,čaša za bebe,špangice za kosu itd...
i super mi je šta je naručila s neta svijeću i košuljicu s imenom,to je isto lijepa uspomena.

mariola -> RE: Poklon za krstitke (17.6.2013 14:38:52)

I moja L je od kume dobila prekrasnu narukvicu i naušnice svarowski.
Robicu a i dekicu za kolica joj je končanu napravila. Predivno [sm=smiley1.gif]
Kad sam ja kumovala na krštenju, isto sam svima nakit, ipak je to neka uspomena pa tamn ni ne nosile.

Sunshine28 -> RE: Poklon za krstitke (17.6.2013 17:55:01)

bella nausnice su super poklon za dvije male curice...
bas sam vidjela neki dan u zlatarni za bebe male zvijezdice od bijelog zlata koje u sredini imaju male kamenice, u svim bojama...
obzirom da su bliznake uzmes npr. objema zvijezdice a jednoj sa roza kamencicem, a drugoj sa ljubicastim, to ce im biti super fora za raspoznavanje bebacica [sm=smiley36.gif]

bella 1 -> RE: Poklon za krstitke (17.6.2013 22:00:33)

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] odluka je pala [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Sunshine28

bella nausnice su super poklon za dvije male curice...
bas sam vidjela neki dan u zlatarni za bebe male zvijezdice od bijelog zlata koje u sredini imaju male kamenice, u svim bojama...
obzirom da su bliznake uzmes npr. objema zvijezdice a jednoj sa roza kamencicem, a drugoj sa ljubicastim, to ce im biti super fora za raspoznavanje bebacica [sm=smiley36.gif]

LorVer -> RE: Poklon za krstitke (18.6.2013 16:16:14)

Moje curke su od kume dobile lancic sa krizicem, pa sam tako i ja za svoje kumce kupila.
Meni su rekli da kuma kupuje krizic. [sm=smiley1.gif]

Bella ja sam svom kumcetu kupila prekrasnu kasicu prasicu, tak da za svaki rockas moze skupljati priloge. [sm=smiley1.gif]
Roditelji bili odusevljeni.

bella 1 -> RE: Poklon za krstitke (19.6.2013 9:54:37)

Lorver super ideja! nešto bi još uz nakit uzela , tako da se moram još odlučit za nešto sitno ali orginalno [sm=smiley1.gif]

Sunshine28 -> RE: Poklon za krstitke (19.6.2013 10:43:24)

ovo sa kasicama je super ideja, mozes uzeti dvije male kasice prasice (ima prekrasnih u mulleru) i onda das na svaku napisati ime od curki, imas po shopping centrima one male bukse gdje prodaju majice i šalice sa natpisima po želji, dofuras i svoje gice i oni ti priljepe ime za neke sitne novce [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]