|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pilates lopta
7.5.2012 23:17:06   
crazzyirma
Mame i trudnice

Da li ste koristile pilates loptu kad su vam započeli trudovi? Da li zaista pomaže? Kakve ste vježbe radile?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pilates lopta
8.5.2012 8:20:39   
ruwenzor
razmišljala sam o tome, ali kad su počeli samo sam htjela hodati, nisam mogla sjediti na ničem, ležala sam kad sam morala user posted image al stalno sam imala potrebu šetati

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu crazzyirma)
Neposredna veza do poruke: 2
8.5.2012 12:05:43   
elven
Isto kao i ruwenzor, planirala jesam, ali kad su krenuli više mi nije bila privlačna....lakše mi je bilo hodati i što sam znala raditi je prihvatiti se za rub kreveta ili kakvu šipku i bokovima micati lijevo/desno i ukrug...."mješati"user posted image , meni to bilo odlično i tako sam do boxa došla u čagici.....

(Odgovor članu crazzyirma)
Neposredna veza do poruke: 3
21.5.2012 9:29:04   
Marti83
Ja sam cijelo vrijeme sjedila na lopti jer mi je više pasalo nego biti na krevetu ili stajati.Vrtila bokovima najviše i noge što šire postaviti...Ali najbolja poza je na sve 4 na krev

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2012 9:30:43   
Marti83
da nastavim prijašnji post...na krevetu dakle,kao pas stati i nekako je najmanji pritisak..i disati disati disati

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 5
10.6.2013 21:08:03   
FIGICA FIFINANKICA
nije pomogla

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 6
10.6.2013 21:10:36   
mali_macic
htila sam, ali nisam mogla jer nije bilo na izbor, nego samo lezanje u krevet.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!