|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kataloška prodaja
19.10.2008 21:09:28   
mirna
Bok!user posted image Dobila sam Neckermann katalog za djecu i vidjela nekoliko zanimljivih stvari.. Da li je netko već naručivao iz toga kataloga i kako ste bili zadovoljni?

< Poruku je uredio mirna -- 19.10.2008 21:11:08 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kataloška prodaja
19.10.2008 21:22:55   
FIONA
Mirna ja sam naručila tisuću stvari od njih ali za odrasle...posebno kaj se tiče gaćica ili čarapa, spavačice pa čak i maice i kostime...uvijek zadovoljna i nikada nisam vračala... morašš znati da to nije 100% a ako je možda ti nešto potpuno drugačije uživo nego na slici!!! Ja sam jednom naručila 3 majice u paketi raznih boja i niti jedna nije bila kao na slici... jeftine bile i nije mi žao lipe a nosim ih po doma još danas nakon nekoliko godina i nisu se razvukle!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
20.10.2008 17:24:29   
Dajana
Ja sam naručivala nekoliko puta, nekad sam bila zadovoljna a nekad nisam jer to u živo ne izgleda tako dobro kao na slici.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
20.10.2008 21:32:21   
lelo
Ja sam naručivala i još uvijek znam naručiti za Leona neke stvari.I mogu reči da sam zadovoljna,samo treba dijete dobro izmjeriti i sve bu o.k.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 4
21.10.2008 8:30:33   
BUMBIKA
Ja naručujem iz kataloga La redoute i za sebe,mm-a i Dinu.Dosad sam sa svime bila zadovoljna.Nekad promašim veličinu za Dinu,ali može se vratiti i oni ti pošalju drugu veličinu koju želiš ili ti vrate novca ili uzmeš nešta sasvim drugo.

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 5
21.10.2008 10:46:46   
ZVRK
ja naručujem stalno iz neckermanna za zvrka i mene i sve 5.ako nešto ne valja zamijenim,a toga je bilo možda 1-2v puta

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 6
21.10.2008 12:19:22   
troubled
nisam redoviti kupac, ali znam tu i tamo nešto naručiti....
uglavnom sam zadovoljna....
nisu mi se dobrima pokazale pamučne majice i pamučne caprice za paulu jer su kod prvog pranja izgubile oblik i šavovi su "pobjegli"....
ostalo mi je bilo ok - hlače, majice, donji veš....
user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!