|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako preživjeti?
13.6.2013 7:38:10   
Tanjica Tanja
Kako preživjeti iz mjeseca u mjesec sa ovako malim plaćama, a velikim troškovima? Pola plaće mi ode na režije, pola na hranu, o luksuzima ne razmišljam.....user posted image ...pokušavam akumulirati barem malo od plaće za crne dane...kako vi preživljavate, čega se odričete?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako preživjeti?
13.6.2013 8:19:09   
mamino zlateko
ahh nemam pojma,iskreno,krpamo se iz mjeseca u mjesec,i onda kad nesto stavimo na stranu,uvijek se nesto desi da i to potrosimo..kredit,rezije,hrana,meso..znam kako ti je,jedva cekam sutra,i placu...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.6.2013 8:20:59   
evanoi
ja imam rješenje za pušače: odreknite se u korist i ZDRAVLJA i financija cigareta user posted image 500kn (a možda i više, ne znam) je sačuvano user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2013 8:23:16   
sarah_zg
ma ja sam prestala pušit s trudnoćom, dakle, prije 8 mjeseci. Nemam pojma di mi je ta lova, nema je jednako kao i prije. Valjda ju potrošim na druge stvariuser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2013 9:03:34   
Tanjica Tanja
Ja kupujem cigarete u Bosni ili Srbijiuser posted image  Blizu mi je pa skoknemuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 5
13.6.2013 9:05:16   
sarah_zg
ja sam si isto znala donijeti iz Herc.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 6
13.6.2013 9:05:30   
Tanjica Tanja
Odričem se frizure, kupnje odjeće za sebe (tog se uvijek odričem), ali na kraju opet dođe na isto, ne znam kuda ode taj novac?user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
13.6.2013 9:07:40   
Tanjica Tanja
Svakako bi bilo bolje da ne pušim i zdravstveno i financijski, ali.....valjda svatko voli imati neki sitni grijeh user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
13.6.2013 12:21:47   
pincirotvajler
mi nebi nikako mogli da nam sveka nepomaže
nas troje sa 4000kn u centru no way

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Neposredna veza do poruke: 9
13.6.2013 15:35:32   
Sunshine28
odbijam se odreci cigareta, pa moram si ostaviti neko zadovoljstvo...ionako pusim puno manje nego prije trudnoce, imam kutiju 3-4 dana, ali zato svaka koju zapalim mi je nevjerojatni gust, posebno prva jutranja uz kavu i ona navecer nakon sto Em zaspi!
inace, odricemo se svakodnevno zbog nase princeze i nije mi tesko!
evo neki dan otisla u shopping sa 700kn, ono, da kupim njoj neku zalihu hrane i nama za frižider, na kraju ostavila 500kn u dm-u sve za nju i u konzumu 200kn, 80 posto opet za nju
i uvijek tako bude....na kraju uvijek moram opet u trgovinu...i u manjem obimu nego sam planirala...

I + G = E & L

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!