|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Fit box
24.1.2009 20:36:03   
tikica_69
Da li je mozda koja isla na fit box? Znam da je kombinacija brzih vjezbica za ucvrscavanja misica, aerobika i borilackih vjestina. Isla sam na taeboo i to mi je bilo super, ali sada ga vise u mom klubu nema.Zato me zanima da li je bar priblizno isto...slicno...jer mogu ici dva puta tjedno besplatno preko firme, te koliko utice na zacece i smeta li u ranoj trudnoci.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Fit box
24.1.2009 20:39:47   
Candy
Ne znam Tikice...nisam čula za to user posted image ...
Možda se cure jave koje više znaju....Ja sam išla na aerobik i bilo mi je savršeno user posted image ...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
24.1.2009 20:41:56   
tikica_69
Da, ali zanima me jel koja trudnica isla ili da li je koja ostala trudna a dosta je vjezbala. Jer bojim se da mi ne bi uticalo na zacece, a morala bi vjezbati jer sam se malko opustila.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 3
24.1.2009 21:11:37   
tonkica
Na žalost, nemrem ti pomoć. Nisam čula za to do sad, niti vježbala isto. 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

Neposredna veza do poruke: 4
24.1.2009 21:42:14   
dikac
vježbanje nema veze sa začećem, nismo mi neki profići da se iscrpljujemo do iznemoglosti. I prvi i drugi put kad sam ostala trudna vježbala sam. prvi put sam išla na step, drugi put trenirala tai bo i ostala sam trudna. Naravno, čim sam zasnala za trudnoću, odmah sam prekinula s vježbama iako se preporuča pilates, yoga i slično. Neke curke vježbaju i prva 3 mjeseca trudnoće tai bo i slične stvari. To je stvar vlastitog izbora i svaki organizam je drugačiji.

Neposredna veza do poruke: 5
24.1.2009 21:43:23   
tikica_69
Da, ali ja idem na medicinski potpomognute oplodnje...ma budem se iskonzultirala sa svojim doktorom, najbolje

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2009 21:48:57   
dikac
doktor će ti sigurno reći da li je za tebe fit box ili nešto laganije

Neposredna veza do poruke: 7
25.1.2009 11:07:55   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da li je mozda koja isla na fit box? Znam da je kombinacija brzih vjezbica za ucvrscavanja misica, aerobika i borilackih vjestina. Isla sam na taeboo i to mi je bilo super, ali sada ga vise u mom klubu nema.Zato me zanima da li je bar priblizno isto...slicno...jer mogu ici dva puta tjedno besplatno preko firme, te koliko utice na zacece i smeta li u ranoj trudnoci.

Hvala što si me prosvijetlila.user posted image Prvi put čujem za to.
Pitaj ginića najbolje pa da budeš sigurna, smiješ li ili ne?

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!