|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice
19.4.2009 17:10:03   
božica
Novi multivitaminski pripravak za trudnice!
http://www.ringeraja.hr/novi-multivitaminski-pripravak-za-trudnice_548.html

Elevit® Pronatal je u Hrvatskoj jedini kliniČki ispitan i dokazano siguran multivitaminski pripravak za trudnice, majke dojilje i žene koje tek planiraju trudnoču.  

idem micat rit...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice
19.4.2009 19:30:58   
tikica_69
Ajoj, toliko sam toga probala da mislim da je sve to samo reklama i nista vise user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
19.4.2009 22:35:13   
mirna
Da li ga je netko uzimao? I mi nešto razmišljamo da krenemo u akciju na drugu (još ne, objavit ću javnouser posted image ) i razmišljam da bi trebala nešto uzimati prije toga...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
19.4.2009 23:30:55   
novamama
ja osobno ne volim kada je svašta potrpano u te tableturine...zato je moj odabir bilo folic + (folna, Ca i vitaminD) i jako sam zadovoljna - zubi mi nisu propali u trudnoći, sve je bilo ok...dodatno sam pred kraj uzimala i magnezij,onaj iz DM-a, jer sam imala grčeve u nogama, a i baš me lijepo smirivao...uf, mogla bih opet malouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
20.4.2009 8:57:29   
Ruža
Ja sam sa prenatalom zadovoljna pa nebi mjenjala.

Samo luda mama...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 5
20.4.2009 10:28:23   
mirna
Dok sam bila trudna prvi put isto sam uzimala prije trudnoće folnu kiselinu (mislim da čak bez dodatka), a u trudnoći neke njemačke tablete s folnom kiselinom koje su imale i dodatak joda... ne mogu se sada sjetiti imena...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2009 11:30:42   
pikachu
E ja sam totalno izluđena... Trenutno pijem šaku tih pripravaka: prenatal, lactogyn, magnezij 2x300, C-vitamin, omega-3... Ne znam više...user posted image  I onda od čega se toliko debljam, pa samo od toga dobijem kiluuser posted image user posted image user posted image ...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
13.7.2012 8:12:52   
mom to bee
Pozdrav svima. :)

ja sam nova ovdje pa mi nemojte zamjeriti ako vec ima odgovor na moje pitanje (ali ne mogu ga naci). smije li se u trudnoci piti PRO SPORT od Jamnice - izotonicno pice?

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 8
12.3.2013 11:16:08   
Afrodita83
Elevit pijem od samog početka po preporuci ginekologa i dobar mi je.

(Odgovor članu mom to bee)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!