Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 19:30:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj, toliko sam toga probala da mislim da je sve to samo reklama i nista vise
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 22:35:13
|
|
|
|
mirna
|
Da li ga je netko uzimao? I mi nešto razmišljamo da krenemo u akciju na drugu (još ne, objavit ću javno ) i razmišljam da bi trebala nešto uzimati prije toga...
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 23:30:55
|
|
|
|
novamama
|
ja osobno ne volim kada je svašta potrpano u te tableturine...zato je moj odabir bilo folic + (folna, Ca i vitaminD) i jako sam zadovoljna - zubi mi nisu propali u trudnoći, sve je bilo ok...dodatno sam pred kraj uzimala i magnezij,onaj iz DM-a, jer sam imala grčeve u nogama, a i baš me lijepo smirivao...uf, mogla bih opet malo
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 8:57:29
|
|
|
|
Ruža
|
Ja sam sa prenatalom zadovoljna pa nebi mjenjala.
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 10:28:23
|
|
|
|
mirna
|
Dok sam bila trudna prvi put isto sam uzimala prije trudnoće folnu kiselinu (mislim da čak bez dodatka), a u trudnoći neke njemačke tablete s folnom kiselinom koje su imale i dodatak joda... ne mogu se sada sjetiti imena...
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 11:30:42
|
|
|
|
pikachu
|
E ja sam totalno izluđena... Trenutno pijem šaku tih pripravaka: prenatal, lactogyn, magnezij 2x300, C-vitamin, omega-3... Ne znam više... I onda od čega se toliko debljam, pa samo od toga dobijem kilu ...
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 13.7.2012 8:12:52
|
|
|
|
mom to bee
|
Pozdrav svima. :) ja sam nova ovdje pa mi nemojte zamjeriti ako vec ima odgovor na moje pitanje (ali ne mogu ga naci). smije li se u trudnoci piti PRO SPORT od Jamnice - izotonicno pice?
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 12.3.2013 11:16:08
|
|
|
|
Afrodita83
|
Elevit pijem od samog početka po preporuci ginekologa i dobar mi je.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!