|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dijete se sili
10.1.2016 23:44:07   
remaker
Pozdrav..imamo problem i da se dijete sili dosta ako mu se nesto uzme..imam osjecaj da je navikao da sve mora dobit..ne sili se u smislu da se baca okolo i tako..npr.,navikao je na mamu i ako smo svi doma on nju stalno za ruku da radi sve s njim..ako kuha onda ju gura iz kuhinje i tako i usput samo kmeći i negoduje..ima godinu i 10 mjeseci..i npr.,ako nam netko dode krene pravit scene kao da ne zeli te ljude a onda za 15 min sve ok,to mi nije jasno..inace je dobro dijete ali ostavi dojam sigurno da je vragolast..kao da ne zeli da mu se obracaju a kasnije bude sve ok.ali nekad ne zeli uciu sobu i kojoj su gosti i to bome zna nazivcirat vjerujte mi..da li je to sve normalno za ovu dob?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dijete se sili
11.1.2016 8:21:20   
noemaa
sve je to normalno, od druge godine djeca počinju polako biti svjesna sebe pa traže svoju "pravdu". bitno je da roditelj ostane dosljedan onome u što vjeruje da je ispravno. samo neka kmeći i negoduje, ništa mu neće biti. lijepo mu kažite da će to i to dobiti, ili da ćete se poigrati s njim, ali kasnije kad vi odraite to svoje ili sl. i ona ako je on uporan, samo ignorirajte napadaje. bude polako, polako sve došlo na svoje.
zapamtite: važna je dosljednost roditelja!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu remaker)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!