Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 24.5.2013 21:47:02
|
|
|
|
malena 35
|
po mom mišljenju vrtić je zbilja prerano za mobitel ali 3,4 razred da, iako ga več u 1 gotovo svi imaju. moram priznat da je meni to rano, ukoliko dijete ne putuje do škole
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 24.5.2013 22:33:51
|
|
|
|
mišica 666
|
sve je to prerano. možda u 1. srednje ili tako nešto
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 24.5.2013 22:47:39
|
|
|
|
mamacita
|
Ja sam jedino svojem starijem djetetu dala mobitel i to za vrijeme skole u prirodi. Tada mu kupim bon karticu, i on to iskoristi. Za stalno, ne znam, mozda u visim razredima osnovne skole, ako je mobitel nuzno potreban.
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 25.5.2013 22:30:03
|
|
|
|
mali_macic
|
mozda negdje 5 ili 6 razred ali nisam ni ja pametna. pogotovo sto su djeca u danasnje vrijeme puno naprednije sto se tehnike tice. i sto odgovarat kad ti dijete pita i moli da bi mobitel jer cijeli razred vec ima a on/ona jedino nema?
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 26.5.2013 11:05:19
|
|
|
|
kanader
|
po meni onda kada dijete treba samostalno otići ili doći iz škole...čisto da se može javiti da je sve ok, ili ako nešto nije u redu...
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 27.5.2013 9:14:41
|
|
|
|
danery
|
kakav vrtić i mobitel,aajmeeee uvijek se sjetim malog otprije 6 godina kad sam vodila malu školu,nosio je mobitel u torbi i svako malo išao gledati je li ga tko uzeo.....bzvz.... ja svojoj ne bih dala dok ne bude 10-11 godina,ali to velim sada,a kako će biti,ne znam...
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 27.5.2013 9:46:29
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam svojima dala kad su krenule van s prijateljima. Inače nisu nosačice mobitela. Nikada ga ne nose u školu, često ga zaborave i kad idu van, doma ga uopće ne fermaju. Imaju kante pa ih sram
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 22.8.2013 11:56:44
|
|
|
|
mamasita
|
ja kada vidim dijete koje ide u prvi razred pa ima iPhone digne mi se sva kosa na glavi ne razumijem čemu to preseravanje i preglumljavanje,definitivno prerano.sa mišicom se slažem,moje ga neće imati do srednje (eventualno 7,8 razred)
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 14.7.2015 23:01:40
|
|
|
|
mirjana1703
|
Mi smo našoj curi od 8 godina kupili mobitel jer ga već svi imaju.
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 14.7.2015 23:24:58
|
|
|
|
zima1995
|
Moji su još uvijek mali da ga imaju, ali mislim da će ga dobiti kada krenu u školu, ne zbog toga da bi se hvalisali njime, nego iz razloga da ih mogu nazvati i provjeriti da su dobro
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 14.7.2015 23:37:16
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
kada krene u školu,da
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 15.7.2015 9:25:35
|
|
|
|
vandax
|
Ovisi. Sestra je kupila sinu mobitel u drugom razredu da ga mogu nazvati kada dođe kući ako je slučajno još na poslu. Ne nosi ga u školu, a inače mu služi samo za igranje igrica. Mislim da ne teba djeci u prvim razredima jer ako se nešto dogodi učiteljica zove roditelje, a osobito u manjim mjestima gdje mu treba par minuta do škole.
|
|
|
|
RE: Dijete i mobitel, Kada je pravo vrijeme? 15.7.2015 22:28:22
|
|
|
|
SILVA123
|
Po meni sto kasnije to bolje i ako se djetetu da mobitel iz potrebe da nazove roditelje kad nije kod kuce, onda ga kod kuce ne treba koristiti za kojesta. :-)
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!