|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   2. trudnoća brzo nakon prethodnog poroda
7.10.2013 10:36:04   
martie
evo jedno pitanje za one koje su zatrudnile brzo nakon prvog (ili nekog prethodnog) poroda, u što računam da od prethodnog poroda nije prošlo više od godine dana...
naime, rodila sam prije 8 mjeseci i sad sam trebala zadnju m dobiti oko 2.10. ali, ništa. čak ni nemam feeling - ono: nateknute dojke, bolovi i sl. samo me jednu noć, oko 3 ujutro, probudila mučnina i pojavila se hrpa prišteva ružnih na bradi. što se tiče odnosa s mužem, imali smo ih par, možda jednom tjedno i to za vrijeme neplodnih dana s taktikom vađenja prije ejakulacije. ma znam da kažu da postoji mogućnost zatrudnjivanja i na taj način, ali... user posted image mislite da je to zaista mogućnost? čak bih i voljela da sam trudna...moram po test, znam user posted image
cure koje ste zatrudnile brzo nakon prijašnjeg poroda, kakve ste vi simptome imale?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: 2. trudnoća brzo nakon prethodnog poroda
7.10.2013 10:43:22   
martie
također me zanima i što su rekli vaši ginekolozi, nakon koliko mjeseci od poroda je u redu za ženu tj. za njeno tijelo opet zatrudnjeti?

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2013 11:16:19   
emaemily
Meni je ginekolog rekao 2 godine pauze s tim da sam na carski drugo dijete a s drugim zatrudnila nakon godinu i 3 mj. i rekli mi da mi je maternica umorna nije se oporavila a imas zena koje zatrudne puno manje prije i bude sve ok ja sam morala lezati u bolnici.sto se tice te metode cuvanja''prekinuti snosaj'' ako su bili neplodni dani i na vrijeme prekinuto nisi sigurno pricekaj jos malo i uradi test u svakom slucaju mislim da ti to nije strasno nista ako i jesi jedino ces imati malo vise posla jer su djeca mala :)Sretno i javi kako je proslo..pozzz

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2013 11:22:52   
kisica
Iako sam na netu pronašla dosta tekstova gdje žene tvrde da suprug nije svršio u njih a ostale su trudne, ja u to baš i ne vjerujem.
Mm i ja smo 10 godina zajedno i toliko dugo imamo odnose bez ikakve zaštite, nikada se nije dogodila trudnoća.
Mislim da nisi trudna nego se samo ciklus malo poremetio. Ali eto, napravi testić za sebe, i javi rezultat.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 4
7.10.2013 12:47:06   
martie
napravit ću testić, nema mi druge, ali tek u četvrtak jer do onda nemam auto, a moram u grad. ako prije ne dođe user posted image kisica, mi prvu bebicu i nismo planirali. tak da ni ne znam kad smo je napravili. znam samo da smo pazili, ko fol, u plodne dane vadi van, u neplodne ostavljaj unutra user posted image i eto bebača. bili šokirani, sad presretni, naravno. tako vjerujem i za drugo. nefora je da se mužu ne da drugo, pa bi ovo bilo presuper da smo ipak napravili bebu ne misleći da ju radimo user posted image user posted image user posted image tako se i bojim napr test, ali nema mi druge user posted image jooooj... da bar user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 5
7.10.2013 12:49:28   
martie
kisica, kako ste vi onda zatrudnili, mislim, baš ste pazili na ovulaciju?
emaemily, kako si se ti osjećala s obz da ti je gin rekao da ti maternica nije još spremna?

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 6
7.10.2013 15:14:13   
mišica 666
cure ta vam je metoda nesigurna skroz. malo sperme može izići prije svršavanja i eto belaja.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 7
7.10.2013 18:21:12   
evanoi
pa da, misica, imaš ti pravo, ja mislim da smo tako i mi nekako stvorili naše malo prvo čudo user posted image a cure, gdje ste vi, koje ste rodile jednu bebu ubrzo nakon prethodne? ili se većina pokušava držati što duljeg perioda razmaka? kako ste se osjećale u toj trudnoći?

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 8
7.10.2013 18:34:24   
kisica
Lako :) Nismo pratili plodne dane, niti ovulaciju.
Jednostavno, vadili ga uvijek van.
Kad smo poželjeli prvu bebicu, onda smo prestali sa vađenjem.
Nakon prvog sina, praticirali smo odnos na isti način 2 godine i tad smo poželjeli još jedno..i opet ista stvar, prestali sa vađenjem općenito i bio je plusić...
I sad evo opet 2 godine nakon toga, na isti način imamo plusić.

Ja sam ti nekako shvatila to "pazimo" da onda ne svršava unutra nikako, ni u koje dane. Pa sam mislila da je i kod tebe to slučaj, ali ti sad kažeš da ste vi to prakticirali malo drugačije, tako da je lako moguće da je kod tebe user posted image u pitanju. Možda su se plodni dani malo pobrkali i eto vam bebice.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 9
7.10.2013 20:43:35   
andydea
Pozz..ako je sve ok sa porodom onda se vec moze nakon godine dana opet ostati trudan. Mi smo ciljano radili na 4.bebici i s obzirom da jos dojim ciklusi su mi se poremetili...i uspjela sam ostati trudna nakon 3mj.pokusavanja..Di je taman napunio god.dana i evo razlika ce nam biti tocno 19mj.
Simptomi su mi bili cesto mokrenje- to mi je nekako bio prvi simptom, glavobolje i onda nakon testa su pocele i mucnine..Eto odmah sam znala..i sad dojim u trudnoci..no dobro to je sad tema za sebe..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 10
8.10.2013 9:27:54   
evanoi
andy, pa čestitam onda user posted image nadam se i da ću vam ja u čet javiti dvije crtice user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 11
8.10.2013 9:31:58   
martie
ovo od evanoi su moje riječi: andy, pa čestitam onda user posted image nadam se i da ću vam ja u čet javiti dvije crtice user posted image p.s. evanoi moja prva susjeda user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 12
8.10.2013 11:08:14   
kisica
Čekamo onda četvrtak :) pa možda budemo imali trudnicu više na RR

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 13
8.10.2013 12:19:20   
ivana1112
Martie, evo samo da ti kažem svoje iskustvo :)
Ja sam ostala trudna 2.put kad mi je mali imao 7 mj, i to skroz neplanirano, jer sam ostala trudna dok sam user posted image imala, a uz to sam još i dojila, odnosno izdajala se. user posted image Pa eto, i s prvim je bilo neplanirano, zapravo je mm samo jednom pobjeglo unutra, nismo na vrijeme izvadili, i hop! Evo user posted image user posted image user posted image

Ali ja sam imala s prvim prirodni porod, pa mislim da nema nikakvih problema što sam unutar godinu dana ostala trudna opet. Iako kažu da maternici treba vremena za oporavak onoliko koliko si bila trudna, dakle 9 mjeseci. Kao toliko joj je potrebno da se vrati na svoje mjesto i odmori. To su moja saznanja, a sad..

A što se tiče simptoma, osim što mi je user posted image kasnila, al to sam pripisivala tome što sam se taman tih dana prestala izdajati, pa sam mislila da je to opet poremećaj hormona, drugih simptoma nisam imala. Vrlo brzo nakon saznanja, osjetljivost na mirise i gubitak apetita. user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 14
8.10.2013 13:01:59   
emaemily
Evo da ja jos nesto napisem..buduci da imam gdoktore u obitelji a k tome i ginekologa ..kaze da zene koje su zatrudnile a cuvale se metodom prekinuti snosaj su ostale trudne jer muz nije na vrijeme prestao pa je predejakulat uletio unutra , predejakulat je tekucina u kojoj se nalazi nesto spermija ali dovoljno da oplode zenu u plodnim danima..i on izlazi nekoliko SEKUNDI prije ejakulata, dakle one koje kazu da su ostale trudne a nije doslo do ejakulacije unutra pobjegao je muzu ovaj predejakulat a metoda prekinuti snosaj bi trebala funkcionirati tako da partner izvadi ''majstora'' malo prije a ne kad je vec pred kraj.. :) Ja i muz smo se cuvali ovom metodom 6 godina a kad smo htjeli dijete isli do kraja i oba puta jako brzo upalilo :)

Mi smo drugo dijete planirali i nisam mislila da je rano a kad su krenule komplikacije i lezanje u bolnici svi mi rekli da mi se maternica nije oporavila, sad nakon 2. poroda mi je ostala sa zada ..

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 15
8.10.2013 14:11:18   
evanoi
ajme, martie, samo mi to još fali uz ovog mog živahnog i brzog user posted image ajde, želim ti 2! user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 16
8.10.2013 16:07:12   
martie
hmmm, emaemily, to je zanimljivo, mislim da svi uzimaju zdravo za gotovo prekinut snošaj i ne vode računa o sastavu predejakulata. jooj, kad bi bar... jer inače se muž neće smiliti za drugo user posted image
ivana, joj, super, ti imaš dvoje, i baš slično ko meni. i ja dobila mengu. ali eto, danas 7. dan kasni user posted image držite mi sve prsteeee user posted image

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 17
9.10.2013 9:08:09   
martie
cure, odoh po test, mm mi pustio auto jer je išo na službeni put. šta mislite, ne moram kupovati one skupe od 100kn ako želim tijekom dana napraviti test? jel koja radila tijekom dana one obične, jeftinije, a da je rezultat ispao točan?

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 18
9.10.2013 15:02:59   
emaemily
IIIIiiiiiii?????????? user posted image user posted image user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 19
9.10.2013 15:48:25   
andydea
Ajde gdje ste..jeste pisnule testice ???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 20
10.10.2013 9:24:53   
martie
user posted image ništa! kupila plivin i tako mi je jasno pokazalo minusuć user posted image a baš sam se pponadala user posted image da bar mm želi još jedno, ne bih se sekirala, a ovako... ne znam hoće li se uspjeti desiti kad uvijek imamo prekinuti snošaj. user posted image jel imala koja takvu situaciju da muž nije htio nakon 1. djeteta opet bebu pa ga je ipak nekako uvjerila da pristane? user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 21
26.11.2013 22:14:03   
mamo
Ja sam drugi put ostala trudna 6 i pol mjeseci nakon prvog poroda user posted image

Bili su mi (bar sam tako mislila) neplodni dani i nismo koristili ni kondom ni prekinuti snošaj jer mi je bio cca 20. dan ciklusa. kad mi je menga kasnila 10-ak dana napravila sam test, nikakvih simptoma do tada nisam imala, i bio je pozitivan user posted image

Međutim, kako se na kraju ispostavilo da je trudnoća mlađa za cca 10 dana nego po mengi, doktor nije odmah mogao potvrditi, pa sam vadila betu i tako...uglavnom, s obzirom na to da sam u prvoj trudnoći imala hiperemezu, mislila sam na početku druge da me zaobišlo, ali ispalo je da je sv emalo kasnilo, tako da sam i u drugoj povraćala do 10x dnevno, dva puta bila hospitalizirana po 5 dana, izgubila 5kg, ali dobro....sve je dobro završilo. Iako rekli su mi da sam malo prerano ostala ponovno trudna i da mi se tijelo nije stiglo oporaviti i nadoknaditi zalihe vitamina i minerala i zato sam imala još gadniju hiperemezu nego u prvoj user posted image

Razlika među klincima mi je 15 i pol mjeseci, Malac sad ima 2 god i 3 mjeseca, a curka nedavno navršila godinu dana user posted image

Teško je, ali ne bi ih mijenjala nizašto i drago mi je da je tako mala razlika među njima jer mi se čini da su već sada dosta bliski.

(Odgovor članu martie)
Neposredna veza do poruke: 22
4.12.2013 19:17:31   
crazyblue
ja sam s drugim djetetom ostala trudna 4 mjeseca nakon poroda prvoga (odmah iza prve menstruacije nakon poroda). sve bilo ok, čak lakša trudnoća nego prva i lakši porod....

(Odgovor članu mamo)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!