ivana1112 -> RE: 2. trudnoća brzo nakon prethodnog poroda (8.10.2013 12:19:20)
|
Martie, evo samo da ti kažem svoje iskustvo :) Ja sam ostala trudna 2.put kad mi je mali imao 7 mj, i to skroz neplanirano, jer sam ostala trudna dok sam [sm=hudicek1.gif] imala, a uz to sam još i dojila, odnosno izdajala se. [sm=zmeden.gif] Pa eto, i s prvim je bilo neplanirano, zapravo je mm samo jednom pobjeglo unutra, nismo na vrijeme izvadili, i hop! Evo [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ali ja sam imala s prvim prirodni porod, pa mislim da nema nikakvih problema što sam unutar godinu dana ostala trudna opet. Iako kažu da maternici treba vremena za oporavak onoliko koliko si bila trudna, dakle 9 mjeseci. Kao toliko joj je potrebno da se vrati na svoje mjesto i odmori. To su moja saznanja, a sad.. A što se tiče simptoma, osim što mi je [sm=hudicek1.gif] kasnila, al to sam pripisivala tome što sam se taman tih dana prestala izdajati, pa sam mislila da je to opet poremećaj hormona, drugih simptoma nisam imala. Vrlo brzo nakon saznanja, osjetljivost na mirise i gubitak apetita. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|