|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Štednja
7.1.2009 12:48:43   
Ruža
Štedite li? Imate kakvu štednju? Kako, u banci ili držite novce u kasici prasici?
Trenutno imamo samo dječju štednju, imali smo perspektivu na godinu dana i skupila se svotica oko 2000kn sto nam je super ljetos došlo,imala sam nešto sitno i u fondovima, ali kako su pali većinu sam izgubila.user posted image
Sad razmišljam opet o perspektivi na godinu dana, nije neka svota na kraju, ali čovjeka veseli.user posted image

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Štednja
7.1.2009 12:52:34   
tikica_69
Ja sam si pocela od svake place kupovati 50 eura i stavljati na stranu da zastedim nesto bar do postupka za Maribor. Inace uz stambeni kredit i kredit za auto, poprilicno mi je tesko jos odvajati...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
7.1.2009 13:00:17   
mariola
Muž štedi, ja trošim. Rasipnica. Al od kad sam bila na krstarenju, štedim svaki mjesec koliko god mogu od plaće za novo krstarenje.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
7.1.2009 13:29:02   
Florijan Jakov
imalo smo već neke teme o tome user posted image ...

mi imamo svatko svoje životno, mm još stambenu, a FJu djed i baka uplaćuju svaki jednu dječiju štednju

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
7.1.2009 13:31:52   
FIONA
imam dva životna osiguranja, treči mirovinski uplačujem, otvoren račun sa nekom sičum u drugoj banci tak da ne spiskam i nikako da se povečam od 1000 kn uštede...moram početi ove godine uplačivati ponovno!...ja volim staviti koju kunu sastrane ali daj ti u današnje vrijeme...ak mi trajni nalog ne uzme za dobrobit mene ja bi spiskala!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
7.1.2009 14:00:13   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

imalo smo već neke teme o tome user posted image ...

mi imamo svatko svoje životno, mm još stambenu, a FJu djed i baka uplaćuju svaki jednu dječiju štednju

Baš sam gledala, ali koliko sam našla samo o  dječjoj štednji smo pisale.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 6
7.1.2009 14:02:42   
Florijan Jakov
mislim da smo i o odrasloj..... ali mena veze "ponavljanje je majka mudrosti" user posted image ... ima nas još takvih user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
7.1.2009 14:09:46   
Marta j
Ja imam svoju ustedevinu koju su mi otac i djed dali tek kada sam navrsila 19godinu i to malo poveci iznos koji ce mi taman dobro doci sada za spremiti bebicu.
MM i ja imamo zajednicku ustedevinu isto dosta na tom racunu imamo oko 20 000kn jer mozemo stediti bar mogli do sada oboje imamo super place a i imamo svoje velike vocnjake, kako smo do sada zivjeli s njegovima kupovali smo samo hranu oni placali racune.Al sada cemo morati sve sami.I mm ima dionice.
Sve u svemu za sada nam je ok a u buduce vidimo.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 8
7.1.2009 14:17:24   
Lady3
user posted image Imamo ušteđevinu,moji pomažu i imamo svojih par nekretnina.Muž ima ok plaću s obzirom na stanje u našoj lijepoj našoj.user posted image user posted image Za sada je dobro i nadam se da će tako i ostati...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 9
7.1.2009 17:53:51   
tonkica
Mi si oboje plaćamo životno, imamo stambenu štednju, to će nam sad dobro doći za put u Ameriku kamo planiramo na proljeće. Imamo nešto isto i u fondovima (sad baš ne stoji najbolje...), malo dionica... Nije tako crno, nekako se da. Naravno, ak ne trošimo sam tak, neg vodimo računa o lovi. Drugačije se ni ne može, uostalom.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 10
7.1.2009 22:55:26   
njanja
ne baš, ali moram početi...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!