Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 17:07:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo dok nije dobio 4zuba sve miksali da jede
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 17:44:45
|
|
|
|
Manda
|
Ajme, ja ne mogu zamisliti život bez štapnog miksera. Miksanje kuhanih tikvica s kockom za juhu i malo vrhnja za kuhanje, i voila eto fine juhe. A za malog sisavca sve kaj skuhaš, zmiksaš i on papa.
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 18:10:07
|
|
|
|
maja
|
Za nas velike nisam radila nikakve krem juhe, a petri sve miksam,skoro sve povrće
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 18:22:09
|
|
|
|
Indy
|
možeš si svašta napraviti ( majonezu, neki voćni frape, imaš raznih recepata na netu) za bebu miksaš što skuhaš, tako sam ja.
< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 11:43:22 >
|
|
RE: Štapni mikser-recepti za mamu i bebu 21.3.2011 16:39:37
|
|
|
|
ruwenzor
|
voćni frape sa jogurtom
< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 11:43:10 >
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!