|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
15.6.2009 15:58:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Terme Tuhelj
15.6.2009 16:16:59   
natalijax
uuuuuuuuuffff izgleda super i ja bi osla tamo a ne dijete,ko zna kak je

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2009 16:31:22   
Dajana
Ja sam bila nekoliko puta, jednom čak spavala u onom hotelu kod bazena. Hotel mi je koma, sobe koma, restoran koma, nutarnji bazeni ne tako loši, vanjski dobri. No sve u svemu nisam baš oduševljena.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2009 16:34:30   
ninolina
moji idu često ok im je ja nisam bila

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
15.6.2009 16:35:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Dajana)
  Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2009 16:38:41   
Dajana
Meni je bio prilično jadan, sobe također a uzela sam kao superior sobu. Ne znam, nekako siv, jednoličan, nije mi baš uređen. Jedino što mi je bilo lijepo je ona wellnes zona s masažama. No vanjski bazeni su ok pogotovo za djecu.
Ta cijena mi se čini ok, nije puno.

Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
15.6.2009 16:46:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Dajana)
  Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2009 16:56:44   
Dajana
U Ptuju je veliki prekrasni  hotel, vidjela sam ga izvana ali mora da je i unutra super, a na bazenima koji su preko puta hotela je prekrasno jer je dosta veliko i klincima ne može biti dosadno, pogotovo djetetu od 3 godina jer ima baš svašta za svaki uzrast, cijene hotela i smještaja ne znam.
Meni se jako dopalo, ali probaj pogledati i toplice Sv. Martin na Muri kod Čakovca, oni tamo imaju bungalove, jako su zgodni, dobri su bazeni i lijepa je priroda jer oko bazena ima puno zelenila, meni se tamo jako sviđa.

Neposredna veza do poruke: 8
15.6.2009 17:37:23   
tikica_69
Ljepse mi je u Sv. Martinu....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 9
15.6.2009 17:59:07   
uciteljica
Ja sam prije tri godne vodila razred na izlet u Tuheljske i meni se je činilo ok. Doista nisu nas pustili u onaj vodeni svijet (koji su nam toliko obećavali kad su nam prodavali izlet, user posted image ), ali  i unutra mi je bilo ok.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
15.6.2009 18:23:42   
lueman
između tuhelja i sv.martina ipak sv.martin. nije lokal patriotizam nego kvaliteta smještaja i usluge. vanjski i unutarnji bazeni su super, a restoran ima fiiiiinu klopicu, često je i večera po principu švedskog stola. izašli su nam u susret i s našim zahtjevima jer je ova srednja alergična na gluten, pa su mjenjali tjesto s krumpirom.....uglavnom jakoo pohvalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedini nedostatak je puuuuno komaraca....user posted image u okolici vinska cesta, možeš se vozit skelom prek mure, seoski turizmi, i grad čakovec je blizu, 15-tak minuta, prema tome mislim da sam sve reklauser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 11
15.6.2009 19:05:52   
uspavana
ima nešto u tome što veliš lueman user posted image

al meni je i u ptuju ok...hotel mi je super... a i vanjski bazeni su odlični...al možda za malo veću djecu..a ne baš za male klince...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 12
15.6.2009 21:52:56   
dikac
u tuheljskim nisam bila. čula sam od frendica da su zadovoljne od kada su renovirane.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 13
15.6.2009 21:57:06   
Thea
Mi smo dok se Valentino nije rodio išli skoro svaki drugi vikend na kupanje u tuhelj i jedva čekamo opet..Klinci uživaju tamo i unutra i vani nam je bilo super....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2009 8:39:51   
Florijan Jakov
evo cure su već sopmenule Sv. Martin, pa i ja dajem svog glas za njih... istina, nama iz Zg su one i sat vremena duže za voziti se, ali svakako im dajem prednost u odnosu na Tuhelj. 

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
16.6.2009 9:14:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 16
18.7.2010 18:29:08   
sirenas
mi u 6 mjesecu se nečkali dali ići u Tuhelj jer stalno idemo u Čatež i nakraju odustali otišli u terme Olimiju super je bio predobro,e sad kad se vračali kažem mužu ajmo do tuhelja se okupati jer smo se imali pravo i tamo kupat u cjenu aranžmana ali kad smo došli ostali šokirani sve nekako malo naspram slika na netu ni približno onome na netu i odustali ,hotel mi djeluje tako jadno,e sad nisam nočila i jela tamo da sudim to je moj vizualni dojam.

Neposredna veza do poruke: 17
19.7.2010 0:41:13   
lilia
Potpisujem tvoju izjavu, identična stvar nam se dogodila, bili smo tjedan dana u terme Olimije i na povratku ajmo stat u Tuheljske jer je to isti vlasnik pa se možeš kupat amo tamo, samo u Olimije ulažu a Tuheljske naspram ovima izgledaju dosta loše. Terme Čatež su ok ali više za obitelji s djecom, i hrana je bila odlična iako smo se odlično proveli na tim svim bazenima i toboganima, u Olimije bi se prije vratila.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 18
19.7.2010 18:17:54   
sirenas
IZVORNA PORUKA: lilia

Potpisujem tvoju izjavu, identična stvar nam se dogodila, bili smo tjedan dana u terme Olimije i na povratku ajmo stat u Tuheljske jer je to isti vlasnik pa se možeš kupat amo tamo, samo u Olimije ulažu a Tuheljske naspram ovima izgledaju dosta loše. Terme Čatež su ok ali više za obitelji s djecom, i hrana je bila odlična iako smo se odlično proveli na tim svim bazenima i toboganima, u Olimije bi se prije vratila.

ako smijem pitat u kom terminu si bila mi sada u 6 mjesecu ,radila je aqualuna i moja mala je uživala i bilo je puno Riječana  sa djecom ,tako da joj nije bilo dosadno,olimija je zakon od uređenja ,posluge,svega ,mene je oduševila i nadam se da ćemo opet ić.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 19
19.7.2010 18:30:54   
lilia
Bila sam oba puta u 9-om mjesecu, prošle godine u Čatežu, bilo je predivno vrijeme i uživali smo i u vanjskim i unutarnjim bazenima, a u Olimiji pretprošle godine i aqualuna se zatvorila dva- tri dana prije nego smo došli.
Kako nemamo djece (prvo na putu) nije mi bilo jako žao, najviše smo uživali u saunama jer je to najveći svijet sauna u Sloveniji i razgledavali smo okolicu jer je stvarno predivno. Jesi vidjela onaj novi kompleks Orhidelia ili tako nešto?
To bih voljela vidjeti.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu sirenas)
Neposredna veza do poruke: 20
19.7.2010 19:47:05   
sirenas
predivno je ,ma kad si solo na romantičnom izletu bila mogu samo maštat kako vam je bilo i zaviditi ,ali opet drago mi zbog  male ,jer je i ona uživala,cjeli  taj kompleks je super sve tako ekskluzivno djeluje,ma samo pohvale.ja bi opettttt ,iskreno sada nakon olimije mi i čatež djeluje osrednji osim šta ima puno više bazena pogotovo nutarnjih.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!