|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Upisu u radionice Dječje kuće Borovje

Uredništvo Ringeraje, 27.9.2017
Radionice vode volonteri, studenti pomagačkih zanimanja, koji s djecom na kreativan i zabavan način uče o empatiji, nenasilnom rješavanju sukoba, toleranciji i samopoštovanju, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi...

image
/11


Dragi roditelji,

 

produljili smo upise na kreativne preventivno-socijalizacijske radionice u Dječjoj kući Borovje! Upisi će trajati još ovaj tjedan, do petka 29.09.2017.

 

Ostalo nam je mjesta u nekima od našim veselih grupa pa vas pozivamo da upišete svog klinca ili klincezu – još nije kasno! J Sve radionice će se održavati do kraja školske godine, u trajanju od 60 minuta u prostoru Dječje kuće Borovje. U jednu grupu se upisuje maksimalno 10 djece.

 

Uključiti se mogu djeca vrtićke dobi i djeca nižih razreda osnovne škole, odnosno skupine od 4-6 i 7-11 godina. Grupe se formiraju prema dobnim skupinama, a u ciklusima se prolaze preventivno-socijalizacijske teme.

 

Radionice vode volonteri, studenti pomagačkih zanimanja, koji s djecom na kreativan i zabavan način uče o empatiji, nenasilnom rješavanju sukoba, toleranciji i samopoštovanju, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi i prevencije nepoželjnih obrazaca ponašanja.

 

Javite nam se na broj 01 6112 758 ili e-mail djecjakuca@hrabritelefon.hr za dodatne informacije kada i gdje možete upisati svoje dijete. Više informacija dostupno je i na: https://odrasli.hrabritelefon.hr/aktivnosti/djecja-kuca-borovje/ .

 

Veselimo se vašem dolasku!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
8
Razmazite svoje ruke - dobitnice!
Izvučene su dobitnice 3 njegujuće Dulgon kreme za ruke, pogledajte tko su...
5
Darovitost
Kako prepoznati malog genijalca?
4
Ima li vaše dijete alergiju ?
Deset znakova koji će vam otkriti radi li se o prehladi ili alergiji.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!