|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

UDARI MENE, A NE ŽENE !

Uredništvo Ringeraje, 26.11.2012
Avon nastavlja borbu protiv nasilja nad ženama.KAMPANJOM UDARI MENE, A NE ŽENE PRIKUPLJAJU SE SREDSTVA ZA UDRUGU ZA ZAŠTITU OBITELJI U.Z.O.R. U RIJECI...

image
/61



Zaštitno lice kampanje je boksač Stjepan Božić, koji je ujedno bio i domaćin događanja. Dodatan razlog zbog kojeg je Stjepan velikodušno pristao na podršku ovom projektu je činjenica da je kao dijete bio izložen obiteljskom nasilju. „Kampanjom Udari mene, a ne žene želimo poručiti zlostavljačima da je nasilje u obitelji prije svega kukavički čin. Smatram da svaka osoba ima pravo na život bez straha i da nasilje koje se događa u četiri zida nije privatna stvar – treba ga prijaviti. Iz iskustva znam da udarci ne prestaju s vremenom, a osvještavanje žrtava da postoje stručnjaci i institucije koje će im pružiti zaštitu i pomoć prvi je korak u borbi protiv nasilja. Obiteljsko nasilje problem je cijelog društva, zato trebamo ujediniti snage i glasno reći – dosta je!“, rekao je Stjepan Božić.

Stjepan je u City Centeru one West muškarcima podijelio 200 crvenih ruža s porukom „Podrži borbu protiv nasilja u obitelji i pokloni me svojoj boljoj polovici“. Oni su, vidno iznenađeni, s osmijehom primali poklon te, pročitavši poruku, poklanjali ruže. Jedan od njih bio je i fotograf Damir Hoyka koji je snimio Stjepanove fotografije za ovu kampanju, objedinjene u izložbi koja se tijekom proteklog tjedna mogla razgledati u City Centeru one West. Uz njih, svojim je prisustvom projekt Udari mene, a ne žene podržala i Barbara Kolar.

Sredstva se u okviru kampanje Udari mene, a ne žene prikupljaju prodajom posebne linije Avonovih proizvoda sa znakom beskonačnosti, a bit će donirana Savjetovalištu i skloništu za žrtve nasilja Udruge za zaštitu obitelji U.Z.O.R. u Rijeci.

Vrlo je važno da žrtva nasilja zna da se ima gdje obratiti za pomoć te da postoje stručnjaci koji će joj pomoći. Pritom je u naglasak na povjerljivosti, poštivanju žrtve i njezina iskustva, njenoj zaštiti i sigurnosti. Tako na besplatnom SOS telefonu Savjetovališta i skloništa za žrtve obiteljskog nasilja Udruge za zaštitu obitelji – Rijeka (0800 333 883) žena može u svako doba dana dobiti podršku i pomoć stručne osobe – psihologinje ili socijalne radnice“, rekla je Duška Car Drljača, psihologinja u Savjetovalištu i skloništu za žrtve obiteljskog nasilja Udruge za zaštitu obitelji – Rijeka U.Z.O.R.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnje aktivnosti s djetetom
Za Uskrs se već desetljećima vežu jaja, pilići ili uskrsni zeko. Premda nemaju veze sa stvarnim povodom Uskrsa ne možemo...
5
Kako da vam djeca zavole čitanje
Želite potaknuti dijete da čita I njeguje tu aktivnost? To je vrijedan cilj koji će mu pomoći u profesionalnom i privatn...
4
Prednosti ranog čitanja djetetu
Čitanje djetetu od rane dobi pozitivno će utjecati na njegov razvoj na različitim razinama.
4
Što kada dijete ima strah od vožnje biciklom?
Roditelju nema veće radosti nego vidjeti svojeg mališana kako s veseljem uči nove stvari poput vožnje bicikla. No, učiti...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!