|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Tri prijedloga za jesenske obiteljske izlete

Uredništvo Ringeraje, 27.10.2021
Topli i sunčani jesenski vikendi svakako nas mame za boravkom na otvorenom pa se izleti u društvu obitelji i prijatelja nameću sami od sebe.

image
Osim lijepih krajolika jesen nudi puno mogućnosti i za aktivnosti s djecom.
/11


Osim lijepih krajolika jesen nudi puno mogućnosti i za aktivnosti s djecom.

 

1. Vodena avantura u termama

Terme su odlično ideja za uzbudljiv obiteljski odmor s djecomMaštovit obiteljski odmor uz zabavu i opuštanje na bazenima, istraživanje okolice, luda vodena zabava, obilje smijeha svakako je jedna od najdražih zabava za najmlađe!

 

2. Povratak u prošlost - Muzej krapinskih neandertalaca

Muzej krapinskih neandertalaca zanimljiv je odraslima i klincima. Postav je napravljen kao vremeplov kroz povijest Svemira, Zemlje, čovjeka sve do današnjih dana, s posebnim naglaskom na vrijeme neandertalaca. Na interaktivan i zabavan način djeca mogu naučiti kako se živjelo prije 130 000 godina.

A ako vam ostane vremena svakako posjetite i Trakošćan - jednog od najljepših hrvatskih dvoraca koji se nalazi manje od pola sata vožnje od Kraine!

 

3. Povratak prirodi - Kanjon Kamačnik, Vrbovsko

Gorski kotar ima odličnu poziciju koja omogućuje da ga možemo posjetiti na samo jedan dan, ali nudi i pregršt sadržaja kako bi svoj boravak mogli produžiti na par dana. 

Kanjon Kamačnik nalazi se u jednom od najljepših dijelova Gorskog kotara, a polazna točka za ovaj izlet jest mjesto Vrbovsko. Staza je posve nezahtjevna, prilagođena za sve uzraste i stupnjeve kondicije – u njoj će podjednako uživati klinci, ali i odrasli.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
4
Bakin napitak za bolji imunitet
Nekada nije bilo toliko različitih dodataka prehrani za povećanje otpornosti djece, no naše su bake znale mnoge trikove ...
4
Sami izradite adventski kalendar
Zgodan način da razveselite djecu i zajedno budete kreativni u ovim hladnim danima.
4
Božić može biti i ekološki!
Koje su to ekološke mjere kojima obiteljske božićne i novogodišnje blagdane možemo učiniti prihvatljivijim prema prirodi...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!