|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nije lako pronaći pelene koje će vašoj bebi osigurati bezbrižnost.

Uredništvo Ringeraje, 17.4.2018
Ako ste roditelj malih pelenaša, vjerujemo da posebnu pažnju posvećujete marci, vrsti, ali i cijeni pelena. Za nježnu bebinu kožu možete birati i između nekoliko vrsta babylove maramica koje će postati neizostavan dio dana svake bebe.

image
/11


Jednostavan način da uštedite vrijeme i skratite potragu jest da svratite u najbližu prodavaonicu dm-a! Uz pelene dm marke babylove dobit ćete izvrstan omjer cijene i kvalitete, a u ponudi se nalazi čitava lepeza pelena za svaku bebinu dob.


dm je mislio na sve, pa tako babylove pelene newborn i mini imaju zaštitu za pupak i indikator vlažnosti prema kojem ćete lako razaznati kada je vrijeme za presvlačenje. babylove pelene koriste medicinski ispitanu DreamSkin® tehnologiju koja osigurava prirodnu vlažnost bebine kože i istovremeno ju umiruje i štiti.


Još uvijek očekujemo pravo proljeće, a s njim i obiteljska druženja na svježem zraku koja su još jednostavnija uz babylove pelene gaćice. Osigurajte još veću slobodu pokreta i osjećaj nesputanosti vašem malom istraživaču i zajedno uživajte u sunčanim danima u parku. babylove pelene gaćice savršeno će se prilagoditi dječjem trbuščiću, rastezljive su, diskretne i ne šuškaju, a kod većih beba su idealne za odvikavanje od pelena!


Pelene uvijek dolaze u paru - s vlažnim maramicama. Za nježnu bebinu kožu možete birati između više vrsta babylove maramica koje će postati neizostavan dio dana svake bebe. dm jako dobro zna kako paziti na osjetljivu kožu beba, zato babylove maramice nisu ni prevlažne ni presuhe te sadrže hranjive sastojke poput aloe vere i kamilice.


Svakako u svom dm-u potražite i babylove proizvode s crvenom oznakom programa Dobre cijene u svako vrijeme, koji vam jamči povoljniju cijenu tijekom najmanje četiri mjeseca. Tako babylove gel za kupanje od glave do pete možete kupiti za 17,90 kuna, a pakiranje s 42 babylove aktiv plus pelene za 54,90 kuna.


babyblove marka nudi sve što vam treba za vašu i za bebinu bezbrižnost. Bilo da je riječ o hrani, igračkama ili dječjoj kozmetici, uz babylove proizvode možete biti sigurni da svojim mališanima osiguravate najbolje.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Percepcija se promijeni kada dobijete dijete
Stvari zbog kojih smo najčešće osuđivali druge roditelje (sve dok i sami nismo postali roditelji)
6
Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
5
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!