|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

TOSAMA – MOMMY CARE

Uredništvo Ringeraje, 15.7.2015
Mommy care je vodeća izraelska prirodna kozmetika koju je tvrtka Tosama uvrstila u svoj prodajni asortiman.

image
Mommy Care dječja krema za lice
/41


Mommy care proizvodi izrađeni su od najboljih i pažljivo odabranih sastojaka biljnog porijekla,  bez parabena, ftalata i SLS-a te bez sastojaka izrađenih na naftnoj osnovi. Među glavnim sastojcima su: neven, alge, badem, kokos, limunska trava, avokado, lavanda, kamilica, kakaov i karite maslac. U proizvodnoj liniji nalaze se proizvodi MAMA - za njegu i zaštitu kože trudnica i majki nakon poroda, BABY - proizvodi za njegu kože, za kupanje i masažu dojenčadi i djece, CLEAN - prirodna sredstva za čišćenje i dezinfekciju te sezonski proizvodi za zaštitu kože od različitih vremenskih utjecaja.

 

Zakoračili smo u najljepše i najtoplije doba godine, stoga ćemo izdvojiti proizvode namijenjeni cijeloj obitelji, a koji su zbog svojih prirodnih sastojaka primjereni i za novorođenčad.

 

Prirodne i organske kreme za sunčanje: za lice i tijelo, sa zaštitnim faktorom 15 (zaštita za 75 minuta), napravljene su od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka kako bi zaštitile najosjetljiviju dječju kožu od štetnog djelovanja sunca. Ove kreme koriste Titanium Dioxide koji se ponaša poput zrcala, odbijajući štetne zrake od osjetljive kože Vašeg djeteta. Kreme su lagane i nemasne teksture i nježnog mirisa breskve koji bebe i djeca vole.

 

Ne dopustite da Vam dosadni komarci pokvare bezbrižne ljetne večeri!


Koristite Mosquitosh - prirodni i organski repelent protiv komaraca napravljen od 100 % prirodnih eteričnih ulja limuna, ružmarina i geranije. Ugodnog je mirisa, nemasne teksture, ne sadrži bilo kakve štetne kemikalije, siguran je za novorođenčad i djecu, a mogu ga koristiti starija djeca i odrasli. Kod djece mlađe od 6 mjeseci nanesite malu količinu na svoje dlanove i namažite djetetove noge, zglobove i stopala, a kod starije djece i odraslih, proizvod nanesite direktno na kožu i nježno umasirajte.


Mommy Care' s Baby Facial cream
 Zato što znamo kako je osjetljiva dječja koža, razvili smo kremu za lice koja njeguje, vlaži i sprječava suhoću nastalu uslijed vjetra, hladnoće i sunca.

Mommy care Baby krema za lice  potpuno je prirodnih sastojaka, obogaćena jojobom, karite maslacem i nevenom i dovoljno je nježna kako bi umirila kožu Vaše bebe. Lagane je i nemasne teksture koja će ovlažiti i omekšati pore lica i ostaviti osjećaj ugode.


Odabrani su posebni sastojci koji vlaže, njeguju i umiruju kožu Vaše bebe: neven, jojoba i karite maslac.


Preporučuje se za dnevnu uporabu nakon kupanja, pogodna je za novorođenčad, ali i za osjetljivu kožu djece i odraslih.


Nanesite malu količinu na prste i nježno umasirajte u bebino lice, izbjegavajući područje oko očiju i usta.

Bez parabena i mineralnih ulja.


Mommy Care' s Daily Baby Body Lotion
Posebno je razvijen za nježnu kožu novorođenčadi i napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka uključjući aloju, karite maslac, neven, avokado, jojobu, kamilicu i suncokret.
Mommy Care's Daily Baby Body Lotion lako se upija, pri tome ne začepljuje pore te daje koži maksimalnu mekoću i vlagu.
Idealan je za svakodnevnu njegu, a nanoseći ga nakon kupanja, možete pomoći obnovi kože Vaše bebe kako bi ona zadržala svoju prirodnu vlažnost te se Vaša beba osjećala ugodno.
Mommy Care's Daily Baby Body Lotion idealan je i za mamine suhe ruke te će ih omekšati i ovlažiti.
Obilato nanesite losion i nježno masirajte dok se ne upije.
Bez parabena, bez mineralnih ulja.


Mommy care Soothing gel


Načinjen samo od prirodnih i organskih sastojaka i posebno razvijen kako bi omekšao i olakšao iritacije izazvane ubodima insekata, manjih ogrebotina i opeklina.


Bogat alojom, zobi, karite maslacem, gel brzo djeluje i omogućuje trenutno olakšanje i osjećaj hlađenja nakon svake uporabe.


Nanesite malu količinu na iritirano područje kože i nježno umasirajte. Ponovite postupak ukoliko je potrebno.

 

Tosama i ringeraja.hr, pripremile su malo iznenađenje za sve naše Ringerajce! Prva 3 Ringerajca koja nam na info@ringeraja.hr pošalju svoje osobne podatke i točan odgovor na pitanje: "Iz koje države potječe prirodna kozmetika Mommy Care?" osvojit će paket koji sadrži prirodnu organsku kremu za sunčanje i prirodni repelent protiv komaraca Mommy Care.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uvođenje rutine
Uz toliko mnogo stručnjaka koji preporučuju da svoje novorođenče naviknete na rutinu, teško je znati što učiniti kada be...
4
12 nevjerojatnih beba embrija
Svi smo već manje-više upoznati s izgledom ljudskog embrija, ali jeste li ikada imali prilike vidjeti životinjski embrij...
4
Zvijezda baby kalendara 2017. - svibanj
Baby kalendar u svibnju krasit će jedno predivno dječje lice, pogledajte koje...
4
Pomozite mališanima da brže progovore
Djeca pokušavaju komunicirati sa svijetom od rođenja. Da biste bolje razumjeli svog mališana, pročitajte savjete stručnj...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!