|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringeraja i Pampers dobitnici!

Uredništvo Ringeraje, 22.3.2012
Pampers i Ringeraja objavljuju kojih je to sretnih 3 dobitnika osvojilo 3 vrijednih poklon paketa... 3 kutije Pampers premium care pelena veličine 4!
Ključne riječi:

image
/21


Nakon desetogodišnjeg ustrajnog proučavanja potreba i navika beba  Pampers je na tržište lansirao liniju pelena Pampers Premium Care. Riječ je o najtanjim Pampers pelenama s najvećom moći upijanja koju omogućuje DryMax™ gel jezgrom.   

Pampers Premium Care pelene su 20% tanje od svojih prethodnica uz nove proizvodne tehnologije koje su omogućile da nepotrebna celuloza iz jezgre pelena bude izostavljena. Mekane poput pamuka, pružaju revolucionarnu zaštitu bebine kože s posebnim slojevima koji upijaju mokraću i rijetku stolicu, pružajući Pampersovu najbolju mekoću do sada.

Dvije trećine mama u Velikoj Britaniji potvrdile su kako su nove Pampers pelene s DryMax gel jezgrom nadmašile njihova očekivanja. Nakon što je dvadeset tisuća beba ukupno koristilo više od tristo tisuća pelena sa sigurnošću se može reći da Pampers Premium Care pelene pružaju nevjerojatnu suhoću u iznimno tankom pakovanju.

Čekajući na prirodni razvoj govornih vještina, djeca sa svojim najbližima komuniciraju putem dodira. Kako bi bebe u potpunosti bile fokusirane na dodir svojih roditelja i tako ih svakodnevno upoznavali, bitno je da im pelene omogućuju suhoću i da ih štite od nepoželjnih iritacija. Sa zaštitom kože djeteta, istovremeno se štiti i mogućnost djeteta da neometano uživa u otkrivanju svijeta koji ga okružuje.

Pampers pomaže bebama da se uz majčin dodir osjećaju voljenim. Prenošenje dodira i ljubavi omogućuje putem svojih novih najtanjih Pampers Premium Care pelena s najvećom moći upijanja do sada.

Uz sadržani aloe vera losion koji štiti bebinu kožu od iritacija, preporuča se koristiti Pampers Premium Care pelene uz Pampers Sensitive vlažne maramice koje pomažu uspostaviti prirodnu pH ravnotežu kože.

S Pampers mamama se možete družiti i na Facebook stranici Pampersa gdje mame svakodnevno pomažu jedne drugima i dijele predivna iskustva majčinstva. Na Pampers web stranici blog o svom prvom iskustvu majčinstva piše mama Linda a  tata Vendran osim bloga gdje nam priča o svoje dvije curice zbog kojih je odlučio uzeti i porodiljni dopust za muškarce i priča s drugim tatama i mamama putem Pampersovog Twitter profila! Pridružite se i vi Pampersovoj velikoj obitelji!

 

 

                                         DOBITNICI SU IZVUČENI!!!

 

Diana Bačić, Anita Bačurin ex Drvodelić i Manuela Rogina.   ČESTITAMO!!!!!

 

 

 

Nagradna igra traje do 22.04.2012.godine a dobitnike ćemo objaviti 23.04.2012. na portalu i na FB - stranici Obiteljski portal Ringeraja.hr. 3 fotografije s najviše likeova osvajaju nagrade!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

1.Na FB profilu Obiteljskog portala Ringeraja

Objaviti sliku svoje bebe s Pampersom u kadru!

2.Ispod slike svog mališana sakupiti što više like-ova

Nagradna igra traje do 22.04.2012.. U nagradnoj igri sudjeluju svi koji zadovolje 2 zadana zadatka - objave fotografiju i sakupe što više like-ova. Nagrade su: 3 paketa Pampers Premium Care pelena. Dobitnike ćemo objaviti na portalu i FB profilu 23.04.2012.

 

Sretno!

Vaša Ringeraja!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
5
Pravila koja vam pomažu da budete bolji ro...
Jeste li roditelji koji ne poštuje djetetov interes, planirate li i unaprijed odrađujete sve za svoju djecu?
5
Što je ADHD i ADD?
U videu ćete saznati što znači ADHD.
5
Prehrana malog i predškolskog djeteta
Tijekom hranjenja dobro je da za stolom sjedi cijela obitelj ili njezin veći dio. Zanimljivi razgovori mogu biti poticaj...
5





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!