|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Čekali ste taj dan kada će vaša mala beba prvi put doći u doticaj s morem ili bazenom. Čega se paziti, što obavezno napraviti prije i za vrijeme te nove avanture, pročitajte u nastavku ...
Ključne riječi:

image
/11


1.)    Ne čekajte

-          Nikada nije prerano naučiti dijete plivati, što prije ga naviknete na vodu , to će kasnije biti manji problem naučiti ga plivati. Ukoliko niste sigurni da bi vi sami uspjeli naučiti dijete plivati, upišite se u malu školu plivanja za bebe. Sigurno će pomoći.


2.)    Ne posustajte

-          Postoji velika mogućnost da će beba početi plakati, vrištati zato što joj je sve strano, no ne posustajte.  Mora se naviknuti  i  kada prestane plakati neće htjeti izaći iz vode.


3.)     Prije vodene avanture  obavezno dijete  nahranite

-          Plivanje je jedna avantura koja zahtjeva puno i koja uzima puno energije. Stoga maksimalno  dva sata prije nego li se odlučite otići na bazen ili na plažu nahranite dijete.


4.)    Obavezno držite svoje dijete na oku !

-          Mali zvrkovi  lako mogu  odšetati od vas, time može doći do neprilika koje ne želite da se dogode nikada. Stoga ih ne puštajte iz vida !

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Opuštanje za sve
Koliko vremena provodite uz svoju obitelj? Nikada dovoljno.Promijenite to !...
6
Pomoću začina do više mlijeka
Provjerite koje su to začinske biljke koje na potpuno prirodan i znanstveno dokazan način potiču stvaranje majčinog mlij...
5
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Nivea Baby u svakom trenutku!
Bez obzira na to jeste li trudni, pokušavate li zatrudnjeti ili ste tek rodili, NIVEA BABY je ovdje kako bi vam pomogla ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!