|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ovi horoskopski znakovi su najbolja braća i sestre

Uredništvo Ringeraje, 29.8.2022
Horoskopski znak u kojem smo rođeni određuje mnoge naše karakterne osobine, uključujući i to kakvi smo kao braća ili sestre. Provjerite koji su horoskopski znakovi najbolja braća i sestre.

image
Znak u kojem je vaše dijete rođeno može puno reći o tome kakav će brat ili sestra biti. (FOTO:Freepik.com) www.freepik.com
/11


Nema boljeg prijatelja od brata ili sestre, iako se braća i sestre često znaju ponašati i kao najveći neprijatelji, oni su ti koji će jedno drugome stajati sa strane do kraja života. Međutim, horoskop kaže da su neki ljudi rođeni u određenim horoskopskim znakovima bolja braća ili sestre.

 

Astrolozi vjeruju da neki horoskopski znakovi imaju veću potrebu za davanjem i brigom o svojoj braći i sestrama, no postoje i oni znakovi koji ne prihvaćaju najbolje drugog člana obitelji.

 

Za sljedeće astrološke znakove kažu da su posebno brižni prema svojim voljenima.

 

Ribe su po svojoj prirodi brižne prema drugima

Ribe su ljubazne i emotivne I u njihovoj je prirodi da vole i brinu za svoju braću i sestre svim srcem. Kada su u pitanju odnosi s braćom i sestrama, pripadnici ovog znaka vole pomagati ne očekujući ništa zauzvrat. U bratskim odnosima nesebično daju sve od sebe, cijene svoju braću i sestre i sretni su što ih imaju u svom životu.

 

Blizanci - pažljivi na svoj poseban način

Iako blizanci neće pokazivati previše empatije, oni će probleme svog brata i sestre rješavati na vrlo praktičan način. Oni će pomoći u donošenju odluka, nositi se s izazovima i pobrinuti se da pouče brata ili sestru da budu dovoljno neovisni da se nose s vlastitim problemima. Ali nikada neće preuzimati tuđe probleme, samo će biti tu kao tiha podrška.

 

PROČITAJTE JOŠ: Svađa braće i sestara

 

Emocionalni Rak

Rakovi su vrlo emotivni, uvijek spremni pomoći svojoj braći i sestrama. Djeca rođena u ovom znaku najbrižnija su od svih horoskopskih znakova, ali pritom često skrivaju svoje probleme i paze da nikoga previše ne opterete.

 

Djevice su posvećene svojoj obitelji i voljenim osobama

Bez obzira na to koliko Djevice mogu biti kritične, one su izuzetno posvećene svojoj obitelji i voljenim osobama. Naravno, teže savršenstvu, ali njihova ljubav i briga motiviraju braću i sestre da daju sve od sebe. Budući da su rođeni u znaku Djevice i sami dobri promatrači, oni primjećuju kada su njihovi najmiliji u nevolji i pomažu im, čak i ako oni ne traže pomoć.

 

Vage su najljubaznije i najbrižnije

Pun ljubavi, brižan i savršeno uravnotežen karakter Vaga čini je jednom od najboljih braće i sestara svih horoskopskih znakova. Vage se rijetko upliću u sukobe i uvijek su podrška. Kao braća i sestre, Vage su zaštitnički nastrojene i brižne. Budući da su po prirodi ljubazni i puni ljubavi, ne podnose neriješene i konfliktne situacije. Bez obzira kako to prihvatili, učinit će sve da uspostave ravnotežu u vezi i na kraju oproste. Njihova duhovitost i humor čine život s njima beskrajnim izvorom smijeha.

 

 PROČITAJTE JOŠ: Ljubomora na mlađeg brata ili sestru

 

Bik će svakome pokazati svoje rogove

Ako se čini da brat ili sestra imaju neprijatelja u svom kutu, brat ili sestra Bik će uvijek ustati i boriti se za njih. Ništa ih ne može odvratiti od podrške voljenoj osobi. Brat Bik je pouzdana osoba koja će uvijek čuvati leđa svojoj braći i sestrama. Svađe ih mogu učiniti pomalo tvrdoglavima, ali na kraju će svoju braću i sestre staviti na prvo mjesto pred svijetom.

 

Odnos između brata i sestre nedvojbeno je jedan od najtrajnijih, ako ne i najtrajniji odnos u životu. Ne može se poreći činjenica da braća i sestre mogu biti jako dosadni, ali oni su najslađa i najomiljenija čudovišta bez kojih je teško živjeti!

 

IZVOR: Pinkvilla.com

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Čitanje bajki pomaže u jačanju veze djetet...
Neobična i izmišljena stvorenja, vile i vilenjaci, čarobnjaci, patuljci, vještice i mnogi drugi likovi sastavni su dio b...
5
Kako djetetu reći – ne!
Svi roditelji znaju kako je ponekad teško najmlađima objasniti da kad kažu NE – to znači – NE. Što možete učiniti da vaš...
4
Kako kvalitetno provoditi vrijeme kod kuće...
Epidemija izazvana korona virusom pred sve nas je uz brojne izazove stavila jedan izrazito važan – ostati doma. Naš je s...
4
7 praktičnih razloga da imate "samo jo...
Roditelji s četvero i više djece su najsretniji. Prema jednoj australijskoj studiji, mame i tate s velikim obiteljima na...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!