|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Otvorena nova rođendaonica u centru Zagreba

RR, 24.10.2019
Proteklog vikenda, uz bogati program, otvorena je nova rođendaonica u Galleria Business Centru na Iblerovom trgu 10.

image
/31


Nova rođendaonica Šareni Balončić, otvorena je proteklog vikenda u Galleria Business Centru na Iblerovom trgu 10, na etaži -1.


U bogatom programu uz nastup zbora Zagrepčanke i dečki te pod voditeljskom palicom Josipe Rupić mali posjetitelji mogli su se upoznati s novom igraonicom i klaunom Balonkom, a i osvojiti nagrade.


Svaki mali slavljenik koji odluči proslaviti svoj rođendan s ekipom u Šarenom balončiću neće biti razočaran jer očekuje ga obilje zabave uz nezaobilazne grickalice, finu klopu, negazirane sokiće, a za poklon će dobiti i CD s fotkama s lude zabave. Kako zabave ne bi nedostajalo pobrinut će se moderatorice koje će pokušati ispuniti svaku slavljeničku želju, a možda na rođendan uspiju dovesti i Minnie Mouse, Klauna, Spidermana ili Elsu.



„Htjela bih da ova rođendaonica bude mala oaza usred grada u kojoj bi djeca rado proslavljala rođendane, u kojoj bi se osim ludovanja, skakanja i plesanja malo pogurale i naučile i neke druge vještine ili znanja. Ne previše ipak, jer rođendani jesu za veselje i ludovanje. Igraonica Šareni balončić pravo je mjesto za proslave rođendana. Svaka minuta rođendana ispunjena je nekom aktivnošću. U sklopu rođendana organizirat ćemo i prezentirati puno različitih novih igara i radionica: Bajko priče, male lutkarske predstave, radionica izrade nakita, disco party i karaoke, leteći nogomet koji vole i cure i još puno toga kako bi roditelji što bolje stekli uvid u naše programe i ponudu" – izjavila je voditeljica rođendaonice Branka Vobner prilikom otvorenja.


Više informacija o rođendaonici potražite na: https://www.facebook.com/rodendaonicasarenibaloncic/, a termin proslave rezervirajte na: 099 2121 112 ili rodendaonicasarenibaloncic@gmail.com.

 

Požurite, jer povodom otvorenja rođendaonica nudi posebne popuste!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Osvojite obiteljski odmor!
Izbor Top obiteljska ponuda sadrži kategorije odmor obitelji na moru, obiteljski odmor na kopnu, izlet za cijelu obitelj...
6
Kako vikanje utječe na našu djecu?
Ovo bi trebao pročitati baš svaki roditelj, a posebno onaj kojem je vikanje postalo dio odgoja djece. I nemojte reći – j...
6
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2
Povedimo računa o svakom djetetu
Predstavljeno UNICEF-ovo izvješće o stanju djece u svijetu 2014.
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!