|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Najveselije dječje igraonice u Zagrebu

Uredništvo Ringeraje, 16.9.2016
igraonice.hr već dugi niz godina organiziraju nezaboravne rođendanske proslave za Vaše klince i klinceze!

image
igraonice.hr
/91


Želite li Vašem djetetu organizirati nezaboravnu rođendansku proslavu ili samo želite na koji sat popiti u miru kavicu i imati malo vremena za sebe igraonice.hr tu su za Vas. Igraonice.hr za Vašu djecu organiziraju proslave rođendana, kao i dnevni boravak. 

Igraonice.hr grupa su od čak 6 tematskih igraonica na području grada Zagteba: Bajka, Jungle play 1, Jungle play 2, Dvorac Camelot, Zlatni dvorac i Cirkus.

Rođendani su organizirani tako da animatori provode animaciju kroz cijeli rođendan prema djetetovim željama. Svaki rođendan prilagođen je  skupini djece pa se tako razlikuje prema dobi i potrebama djece koja su na rođendanima. 

U igraonici dnevnog tipa igraonice.hr nude puno sadržaja u kojima djeca mogu uživati: Air hockey, pikado, velike tobogane, bazen s lopticama, mirni kutak za crtanje...za svakoga ponešto!

 

Igraonica Bajka

Igraonica Bajka nalazi se u Središću na adresi Stonska 13 i prva je tematska  igraonica u grupi igraonice.hr.

Rođendan i igraonici Bajka organiziran je i vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije te nezaboravan disco tulum.

Iskusna teta animator (odgajateljica sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom) pružiti će djeci mnoštvo smijeha, zabave, igara, disco tulum.

 

Jungle play 1

Jungle Play 1 (igra u džungli) nalazi se u Dugavama, na adresi Vajdin vijenac 2.

Ukupna površina igraonice je 165 m2. Rođendan je organiziran i vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije, nezaboravan disco tulum. Iskusne tete animatori (odgajateljice sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom) pružiti će djeci mnoštvo smijeha, zabave, igara, disco tulum, pikado, karaoke, air hockey, golovi…U sklopu rođendana klinci dobivaju GRATIS FACEPAINTING! 

 

Jungle play 2

Jungle play 2 igraonica nalazi se u zagrebačkom naselju Špansko na adresi Zagrebačka avenija 94.

Rođendan u Jungle play 2 je organiziran je i vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije te nezaboravan disco tulum.

Razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite u jednoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

U sklopu rođendana klinci dobivaju GRATIS FACEPAINTING! 

Osim organizacije rođendana, Jungle play 2 nudi i dnevni boravak, a siguran boravak vaše djece nam je na prvom mjestu.

Roditelji mogu s djecom ostati u igraonici ili s prijateljima popiti kavu u caffe baru preko puta, obaviti kupnju u dućanu ili se jednostvano opustiti znajući da je Vaše dijete u sigurnim rukama. Cijena boravka u igraonici je 10 kn/sat

 

Igraonica Dvorac Camelot

Dvorac camelot nalazi se u zagrebačkom naselju Kruge na adresu Cvijete Zuzorić 3.

Ova tematski uređena dječja igraonica, prilagođena je maštovitim zabavama. Oni koji su vidjeli igraonice Jungle play 1, Jungle play 2, Cirkus ili Bajku sigurno će uživati i u ovoj priči.

Rođendan u Dvorcu Camelot organiziran je i vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije, nezaboravan disco tulum.

I u ovoj igraonici svaka dvorana ima svoj ulaz i animatore te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan. U sklopu rođendana klinci dobivaju GRATIS FACEPAINTING!

 

Igraonica Zlatni dvorac

Ova igraonica smjestila se na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Kučerina 74. 

Dječja igraonica Zlatni Dvorac je veličine 200 m2, vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici.

Svaka dvorana u igraonici ima svoj ulaz i odvojene animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

U sklopu rođendana klinci dobivaju GRATIS PJENA PARTY I FACEPAINTING!

  

Igraonica Cirkus

Dječja igraonica CIRKUS je veličine 200 m2, vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici. Nalazi se u centru grada u BRANIMIR CENTRU.

U sklopu rođendana klinci dobivaju GRATIS FACEPAINTING!

I u ovoj igraonici svaka dvorana ima svoj ulaz i animatore, te apsolutno nema miješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.


Cjelokupnu  ponudu igraonica možete vidjeti na web stranici www.igraonice.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da vam djeca zavole čitanje
Želite potaknuti dijete da čita I njeguje tu aktivnost? To je vrijedan cilj koji će mu pomoći u profesionalnom i privatn...
6
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4
Pustite dijete da se isplače
Plakanjem se vaše dijete oslobađa potisnutih emocija i to je dobro za njega. Ne osuđujte ga odmah.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!