|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Moja prva hrana i moj prvi tablet!

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 17.4.2014
HiPP i Samsung za Vas su pripremili 180 Samsung kids tableta koji mogu biti Vaši! Kupite 10 HiPP proizvoda i pošaljite kopije računa za sudjelovanje!

image
/11



Dragi roditelji!

 

Počela je proljetna nagradna igra "Moja prva hrana i moj prvi tablet!". HiPP i Samsung za Vas su pripremili 180 Samsung kids tableta koji mogu biti Vaši!


KAKO SUDJELOVATI?

Kupite 10 HiPP proizvoda (u nagradnu igru ulaze sve kategorije HiPP asortimana osim početnih mliječnih formula HiPP PRE, HiPP 1, HiPP HA 1) sa deklaracijom na kojoj piše Uvoznik: Vivera d.o.o. u periodu od 22.04. do 23.05.2014.


Kopije računa (na kojima je vidljiva kupnja HiPP proizvoda u navedenom periodu) zajedno sa osobnim podacima te brojem telefona pošaljite zaključno sa 30.05.2014. na adresu:


Hipp marketing – Vivera d.o.o.

p.p. 47

10020 Zagreb (za nagradnu igru)



Izvlačenje dobitnika održat će se dana 02.06.2014. u uredu HiPP marketinga. Fond nagrada se sastoji od 180 komada Samsung Galaxy kids tableta.


Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici www.hipp.hr 03.06.2014. Nagrade stižu na Vašu kućnu adresu.


Tablet

Samsung Galaxy Tab kids je tablet računalo načinjeno posebno za djecu. Korisnički doživljaj prilagođen djeci već će na prvi pogled razvedriti dječja lica.


Ovaj posebni Tablet je načinjen kako bi razveselio djecu, a roditelje oslobodio brige. Sadrži aplikacije koje će obogatiti svijet Vašeg djeteta te je savršen dodatak novom digitalnom poglavlju njegova života. Sadrži funkciju roditeljske kontrole. Uz mod rada za djecu, sadrži i standardni mod rada za odrasle tako da u tabletu možete uživati i VI i djeca!


 

Više o nagradnoj igri možete pronaći na stranici www.hipp.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tijekom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti ...
8
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
5
Poremećaj izgovora glasova
Razvoj govorne sposobnosti djeteta, uz razvoj motoričkih sposobnosti, za roditelja su najvažniji pokazatelji napretka u ...
4
Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!