|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mjesečno pakiranje pelena Pampers za samo 198 kuna na Abrakadabra.com

Uredništvo Ringeraje, 13.10.2016
Rastezljive trake pelena Pampers Active Baby-Dry prilagođavaju se linijama tijela, što je iznimno važno za bebe u pokretu
Ključne riječi:

image
Pampers
/31


Ekskluzivno na webshopu Abrakadabra.com, mjesečno pakiranje pelena Pampers dostupno je u veličinama 3, 4 i 5 za samo 198 kuna, a uz odličnu cijenu, sve kupce čeka besplatna dostava na Paketomate diljem Hrvatske te plaćanje svim karticama i sakupljanje bodova na MultiPlusCardu. 

Snižena cijena paketa s 277 na samo 198 kuna sigurno će razveseliti sve roditelje jer se radi o zaista velikoj uštedi, posebno ako se kupi višemjesečna zaliha.

Pelene Pampers Active Baby-Dry izrađene su od mekanog materijala čije prozračne mikropore puštaju svjež zrak unutra, a vlažan zrak van. Sadrže jedinstven površinski sloj koji omogućava brzo povlačenje tekućine i sušenje dijela pelene koji je u stalnom kontaktu s bebinom kožom.

 

Rastezljive pelene s velikom moći upijanja

Mikrogranule Micro Pearls mogu upiti do 30 puta veću težinu od svoje, dok sloj Extra Sleep ravnomjerno raspoređuje vlažnost po jezgri.

Uz moć upijanja, presudnu ulogu prilikom odabira pelene ima i elastičnost te mogućnost prilagodbe pelene potrebama djeteta, posebice nakon prvih šest mjeseci djetetova života kada bebe postaju sve aktivnije i znatiželjnije. Rastezljive strane pelena Pampers Active Baby-Dry prilagođavaju se obliku bebinog tijela i njezinom kretanju, što sprječava propuštanja kod različitih aktivnosti, ali i ritmova spavanja.

Kupovinom mjesečne zalihe pelena Pampers Active Baby-Dry s mikrogranulama Micro Pearls roditelji odabiru najbolje za svoje mališane, istovremeno štedeći vrijeme, energiju i novac.

Roditelji moraju uspješno žonglirati između svih obveza, a istovremeno ostaviti dovoljno dragocjenog vremena za uživanje sa svojim mališanom. Zato je dobro znati da je jedna od najvažnijih potrepština za bebe lako dostupna, uz kupovinu iz udobnosti doma i najbolju cijenu po jediničnom pakiranju.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
4
Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Nevjerojatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne točkice...
4
Respiratorni sinicijski virus
Dolaskom hladnijih dana počinje i sezona brojnih virusnih infekcija, među kojima je najpoznatija gripa, od koje godišnje...
4
"I, koliko imaš kila?" - Ovo se NE...
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One stvarno ne trebaju slu...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!