|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ljetni modni detalj!

Uredništvo Ringeraje, 20.6.2013
Osim što su modni detalji, šeširi nas čuvaju od sunca i trebali bi ga nositi svakodnevno.
Ključne riječi:

image
/11


Pri odabiru odgovarajućeg modela i boje šešira imajte na umu da šešir nije dovoljno uskladiti samo s odjećom. Tjelesna građa i oblik lica nepogrešive su smjernice koje će vas voditi i pomoći vam da pronađete pravi model. Dvojite li pri odabiru i ne znate biste li kupili šešir uskog ili širokog oboda, jednobojni ili s uzorkom, prije odabira dobro proanalizirajte svoj vanjski izgled. Za osjetljivu kožu lica nema bolje zaštite od sunca od šešira. No bez obzira na tip kože, šešir će pri višesatnom izlaganju suncu kožu čuvati od izravnog udara štetnih zraka, očuvat će njezinu mladolikost i spriječiti prijevremenu pojavu bora.

 

Ako ste sitnije građe i nižeg rasta, odaberite šešir s malim obodom i malim klobukom u pastelnim nijansama. Izbjegavajte velike šešire upadljivih uzoraka jer ćete izgledati niži nego što jeste. Izbjegavajte šešire s visokim klobukom ako ne želite dodatno istaknuti visok stas. Zamamno ćete izgledati u elegantnim šeširima širokog oboda, ali i u jednostavnim slamnatima. Malo punašnijim ženama savršeno će pristajati šešir sa širokim čvrstim obodom i upadljivim, okomitim prugama. On će dati ravnotežu punačkoj figuri, izdužiti je i učiniti vizualno vitkijom. Imate li usko lice, najbolje će vam pristajati šeširi istaknuta oboda, poput slamnatog šešira “panama”. Šešir možete spustiti na čelo, sve do obrva. To će vizualno skratiti duguljasto lice. Dobro će vam pristajati modeli s vodoravnim prugama i jednobojni šeširi.

 

Izbjegavajte točkaste uzorke te šešire jarkih cvjetnih uzoraka. U šeširu s visokim klobukom, istaknutim obodom i oštrim uglovima najbolje ćete izgledati imate li okruglo lice. Klobuk i obod neka budu tek neznatno širi od vaše glave. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Klasično čišćenje lica!
Nakon zime, pripremite kožu za nadolazeće topline. Beauty Balance se pobrinuo za spuštanje cijene, a vi se pobrinite za ...
3
Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!